Werken als basisarts in Nederland

  • Home
  • Werken als basisarts in Nederland

Een beter leven in Nederland

Droom jij van een beter leven in het buitenland? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw loopbaan? Wil je aan de slag als basisarts in Nederland? Bij Care Force geloven we in je. Samen gaan we op zoek naar jouw droombaan als revalidatiearts in Nederland of België!

Wij geloven in een beter leven in Nederland of België voor jou. Droom jij van een succesvolle carrière in het buitenland? Lijkt het jou ook ideaal meer vrije tijd en betere verdiensten te hebben? Jouw toekomstdroom op een beter leven voor jezelf – en je kinderen – én een carrière in een hoog gezondheidssysteem is nu binnen handbereik.

Vacatures basisarts

Over Care Force

Helpt bij het tekort in revalidatieartsen

Care Force gelooft in het helpen oplossen van de tekorten in de gezondheidszorg in Nederland en België. Dit kunnen we niet alleen … daar hebben we jou voor nodig! In landen als Nederland en België is er een tekort is aan goed opgeleide revalidatieartsen, we zijn hard op zoek naar gekwalificeerde medische professionals. Dit betekent dat je als revalidatiearts in Nederland of België een goed salaris ontvangt en veel opleidingsmogelijkheden krijgt. Dankzij Care Force vind je jouw droombaan in het buitenland!

  • Wij verzorgen het hele proces, vanaf de eerste kennismaking tot je eerste werkdag.
  • Wij brengen alle documenten in orde en regelen alle bureaucratische formaliteiten.
  • Start jouw carrière in het buitenland met de juiste basis met onze Talenacademie.

Hoe vind je een baan als basisarts?

in Nederland

Je carrière naar het volgende niveau brengen in het buitenland is een grote stap. Bij Care Force begrijpen we dat je jezelf wilt ontwikkelen en dat je veel moet opgeven voor een nieuwe toekomst in Nederland of België. Wij ondersteunen jouw beslissing en zorgen ervoor dat je je thuis voelt in Nederland. Zo kun jij je volledig richten op jouw carrière; het uitoefenen van je vak als basisarts.

Care Force treedt namelijk niet alleen op als bemiddelaar tussen een werkzoekende en een klant. We vinden het minstens zo belangrijk dat je kunt rekenen op een solide basis met verschillende mogelijkheden om je kennis te ontwikkelen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over allerlei ingewikkelde procedures of administratieve rompslomp.

Dankzij Care Force kun jij je volledig focussen op je vakgebied: wij regelen alles van A tot Z: contractonderhandelingen, huisvesting, bankwezen, verzekeringen en registraties. Samen gaan we op zoek naar jouw droombaan als basisarts in Nederland.

Waarom kiezen voor ons?

Care Force helpt je op weg!

Wij geloven dat jij snel kunt starten met je nieuwe en betere leven in Nederland of België. Care Force begeleidt je stap voor stap door het hele proces, van het eerste telefoontje tot de laatste persoonlijke check om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met je nieuwe baan. We doorlopen samen de sollicitatieprocedure, organiseren de administratieve- en organisatorische zaken en begeleiden je bij de taaltraining en huisvesting. De eerste stap is contact op te nemen door ons te bellen, je cv te sturen en een interview te doen. Daarna kun je vanuit huis proeven van ons taaltraject, met onze 8 weekse online taaltraining. Stap nu in!

Benieuwd wat Care Force voor jou kan betekenen of wil je meer informatie ontvangen? Schrijf je dan eenvoudig in via ons registratieformulier! Onze recruiter neemt contact met je op. Uiteraard geheel vrijblijvend!


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Werken als basisarts in Nederland
Heeft u een vraag?