Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Nieuws en agenda

Nieuws

 • Ontmoet team Care Force in Zagreb Geplaatst op 24-11-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Lisa op 26 november in Zagreb bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Warschau Geplaatst op 11-11-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Rob en Maria op 20 november in Warschau bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Vilnius Geplaatst op 11-11-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Cliff en Edite op 19 november in Vilnius bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Sofia Geplaatst op 29-10-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Lisa op 29 oktober in Sofia bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team CareForce in Athene Geplaatst op 18-10-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Hans op 5 november in Athene bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Boekarest Geplaatst op 06-10-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Lisa en Liliana op 16 oktober in Boekarest bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Lisa en Liliana op de beurs in Bucharest Geplaatst op 30-09-2022

  Overweeg je een carrière in het buitenland? Lisa en Liliana zijn dit weekend naar Bucharest geweest voor een jobbeurs voor dokters, verpleegkundigen, tandartsen.

  Lees meer
 • Cliff op de beurs in Portugal Geplaatst op 30-09-2022

  Overweeg je een carrière in het buitenland? Cliff is dit weekend naar Portugal geweest voor een jobbeurs voor dokters, verpleegkundigen, tandartsen.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Porto Geplaatst op 22-09-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Cliff op 24 September in Porto bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • WONCA Europa 2022 Geplaatst op 13-06-2022

  Deze week zijn we op de WONCA Europe conferentie 2022. Dit is een conferentie voor huisartsen in Londen. We zijn erg blij dat onze naam hierbij staat!

  Lees meer
Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.