Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Nieuws en agenda

Nieuws

 • WONCA Europa 2022 Geplaatst op 13-06-2022

  Deze week zijn we op de WONCA Europe conferentie 2022. Dit is een conferentie voor huisartsen in Londen. We zijn erg blij dat onze naam hierbij staat!

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Vilnius Geplaatst op 13-06-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Rob op 19 juni in Vilnius bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Zagreb Geplaatst op 06-06-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet Rob op 15 mei in Zagreb bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Bucharest Geplaatst op 09-05-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet onze recruiters Lisa en Rob op 15 mei in Bucharest bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Iași Geplaatst op 09-05-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet onze recruiters Lisa en Rob op 14 mei in Iași bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Cluj Napoca Geplaatst op 02-05-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet onze recruiters Lisa en Hans op 8 mei in Cluj Napoca bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Ontmoet team Care Force in Timișoara Geplaatst op 02-05-2022

  Overweegt u een carrière in het buitenland? Ontmoet onze recruiters Lisa en Hans op 7 mei in Timisoara bij het ExpoMedics event om te praten over de mogelijkheden van jouw verdere medische carrière in Nederland of België.

  Lees meer
 • Koningsdag 2022 Geplaatst op 28-04-2022

  De verjaardag van onze koning. Woensdag vierden wij dit gekleed in oranje, hier wat foto's van team Care Force.

  Lees meer
 • Rob en Hans op de beurs in Portugal Geplaatst op 13-04-2022

  Overweeg je een carrière in het buitenland? Rob en Hans zijn dit weekend naar Portugal geweest voor een jobbeurs voor dokters, verpleegkundigen, tandartsen.

  Lees meer
 • Vrijdagmiddagborrel met kandidaten! Geplaatst op 08-04-2022

  Bij CareForce hebben we vaak vrijdagmiddagborrels. Tijdens deze evenementen leren we kandidaten uit het buitenland de Nederlandse cultuur.

  Lees meer

Agenda

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.