Wij regelen de verhuisprocedure naar Nederland voor uw nieuwe collega.

Consultancy Service

Welkom bij Care Force Consultancy Services

Overweegt u het aannemen van zorgprofessionals in Nederland? Bij Care Force zijn we gespecialiseerd in het vereenvoudigen van het proces voor u. Hier is hoe we uw kliniek, ziekenhuis of tandartspraktijk kunnen ondersteunen:

 

Ondersteuning bij BIG-registratie voor Zorgprofessionals:

In Nederland is BIG-registratie cruciaal voor zorgprofessionals. Wij bieden ondersteuning aan buitenlandse zorgprofessionals om dit proces soepel te laten verlopen, waardoor zij voldoen aan de onderwijs- en trainingsnormen. Dit waarborgt de kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg in uw instelling.

 

Ondersteuning bij de 30%-regeling:

De 30%-regeling biedt een belastingvoordeel voor hoogopgeleide migranten, waaronder uw potentiële medewerkers. Ons team helpt hen door het aanvraagproces te navigeren, waarbij wordt voldaan aan specifieke criteria. Hierdoor kunnen zij profiteren van een belastingvrije vergoeding van 30% van het bruto salaris.

 

Huisvestingsoplossingen in Nederland:

Het vinden van geschikte huisvesting in Nederland kan een uitdaging zijn. Care Force stroomlijnt dit proces voor uw professionals door te assisteren bij het vinden van betaalbare accommodatie, met name in stedelijke gebieden. Dit draagt bij aan een soepele overgang en tevredenheid van uw personeel.

 

Exclusieve Consultancy voor EU-burgers:

Als u overweegt EU-burgers met een EU-diploma aan te nemen, biedt Care Force exclusieve consultancydiensten. Onze focus ligt op het afstemmen van onze diensten op de behoeften van deze specifieke groep professionals die naar Nederland willen verhuizen.

 

Bent u klaar om uw team uit te breiden? Neem contact met ons op via e-mail om onze tarieven te bespreken. Laat Care Force uw partner zijn bij het verzekeren van een soepele overgang naar uw nieuwe samenwerking in Nederland.

 

   Vragen?
Relocation Services
Heeft u een vraag?