Team Care Force

Ontmoet onze medewerkers

 • Jasper

  Managing Director/Eigenaar

  Jasper is de oprichter en drijvende kracht achter Care Force. Als sinds 2002. Zijn gedrevenheid, mensgerichte werkwijze en internationale werkervaring komen als ondernemer goed van pas. Hij heeft nog regelmatig contact met opdrachtgevers en kandidaten. Een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat, daar gaan we voor bij Care Force. 

  Waar krijgt Jasper energie van?
  "Organisaties die Care Force nog niet kennen, enthousiast maken over onze dienstverlening en werkwijze. Wij doen het echt anders en daar zijn wij trots op. Onze kandidaten zijn ook blij met onze intensieve bemiddeling. Laatst zag ik een kandidaat aan het werk met een smile van oor tot oor. Daar doen we het voor!”

 • Hans

  Senior Accountmanager Medical

  Met jarenlange reis- en werkervaring startte Hans in 2008 bij Care Force. Hans is het centrale aanspreekpunt voor alle artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen. Zijn passie: verbinding maken tussen mensen én professionals op weg helpen naar een droombaan. Hans inspireert zijn team met zijn betrokkenheid, enthousiasme en gevoel voor humor.  

  Wat vindt Hans het leukst om te doen?  
  “De intake- en sollicitatiegesprekken met kandidaten en opdrachtgevers. Het geeft enorm veel voldoening om mensen verder te brengen.”   

 • Lisa

  Senior International Recruiter

  Lisa komt uit Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Als recruiter herkent ze direct de competentie van de kandidaten en zorgt ze ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt.

  Wat vindt Lisa het leukst om te doen?
  'Hoe kan ik mijn werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren?'. Dat is de vraag die ze zichzelf stelt met elke nieuwe uitdaging en met elke nieuwe verantwoordelijkheid.

 • Liliana

  International Recruiter

  Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

  Liliana bij Care Force

  Liliana voelt zich op haar gemak bij Care Force. Ze vindt het erg leuk dat het een internationaal en open bedrijf is. Ze vindt het leuk dat ze haar nieuwsgierigheid kan uiten en nieuwe dingen kan leren. Door de combinatie van dynamiek en rust op de werkvloer kan ze zich goed concentreren op de kandidaten. Haar drijfveer is dan ook dat de kandidaten een zo stressloos mogelijk proces krijgen. Door haar eigen ervaring met verhuizen naar een vreemd land weet ze hoe het is om deze grote stap te zetten en brengt ze graag haar kennis over bij de kandidaten.

 • Cliff

  Accountmanager

  Cliff is geboren en getogen in België, maar heeft zijn opleiding in Nederland gevolgd. Hij heeft veel van de wereld gezien en heeft bijvoorbeeld zes maanden in Bali, zes maanden in Massachusetts en drie maanden in China gewoond. Daarnaast heeft hij veel gereisd voor zijn vorige werk in de farmaceutische industrie en voor Care Force. Op dit moment woont hij in Limburg (België), bezoekt hij regelmatig ons kantoor in Velp en verzorgt hij vooral de klanten in België.

  Cliff bij Care Force

  Bij Care Force voelt Cliff zich thuis in de internationale omgeving en het helpen van mensen om hun droombaan en toekomst via Care Force te realiseren. Zijn functie is uitdagend en heeft een internationaal karakter, wat hem enorm aanspreekt. Hij matcht kandidaten en klanten, doet acquisitie en werkt met leuke collega's. Zijn missie is om Care Force tot een begrip te maken in België en Wallonië als het bureau dat op persoonlijke wijze hoogwaardig medisch personeel werft.

  Buiten zijn werk bij Care Force houdt Cliff van koken, reizen, bodybuilding en is hij gek op zijn vriendin.

 • Lourdes

  International Recruiter

  Lourdes werd geboren in Paraguay en groeide daar op. Vanaf dat ze 14 jaar was, heeft ze veel gereisd en veel van de wereld gezien. Favoriete bestemmingen waren bijvoorbeeld Berlijn, Mexico-City en New York. Ze is verhuisd naar Nederland voor de liefde en voelt zich helemaal thuis hier. Voordat ze hier kwam, werkte ze voor de Duitse ambassade. Ze vind het leuk dat de steden hier veel te bieden hebben, maar toch compact aanvoelen. De natuur vindt ze erg mooi en vind het dan ook leuk om te wandelen. Lourdes vindt het heerlijk om te dansen, ze heeft recent haar oude liefde weer opgepakt en volgt weer danslessen!

  Lourdes bij Care Force

  Lourdes is recruiter en begeleid mensen die in Nederland of België willen werken. “Het mooie aan de functie vind ik dat ik écht mensen help”. Toen Lourdes bij Care Force kwam, voelde zij zich direct thuis. De open en familiaire cultuur die binnen het bedrijf heerst, de collega’s die haar graag nieuwe dingen willen leren zijn voor haar echt leuk en belangrijk. Door deze vrijheid, de talen die ze spreekt en de vele reiservaring kan Lourdes zich goed verplaatsen in de kandidaten. Ze kan op haar eigen manier mensen een passende service bieden en gaat ervoor dat de kandidaten zo fijn mogelijk aan het werk kunnen.

 • Maaike

  Language Coördinator

  Toen Maaike 19 was, verhuisde zij van Nederland naar Spanje om te gaan werken als au pair en om de taal te leren. Zij heeft toen ervaren hoe het is om in je eentje een begin te maken in een nieuw land, en hoe welkom je je voelt als iemand je op weg helpt. Maaike is een belangrijke schakel in het recruitment proces. Zij heeft regelmatig contact met onze kandidaten en opdrachtgevers en zorgt ervoor dat het al het papierwerk in orde komt. Haar jarenlange werkervaring als operationeel manager komt hierbij uitstekend van pas. Maaike regelt het, met een glimlach.

  Waar krijgt Maaike energie van?
  “Kandidaten helpen de juiste weg te bewandelen bij het leren van een nieuwe taal, zodat zij succesvol kunnen starten in hun nieuwe baan.”

 • Cristiane

  Relocation consultant

  Onze Relocation consultant Cristiane komt oorspronkelijk uit Rio de Janeiro en heeft daar Rechten gestudeerd. Toen ze 20 was, zat ze in de luchtvaart en heeft ze in Spanje haar Nederlandse huidige man ontmoet. Een jaar later verhuisde ze al naar Nederland. Nadat ze naar Nederland verhuisde heeft ze international business gestudeerd in Arnhem en is ze gestopt in de luchtvaart. Na haar studie heeft ze een tijd voor Philips gewerkt als productmanager waar ze veel ervaring opdeed in het bedrijfsleven. Na haar periode bij Philips heeft ze 20 jaar in de mode gezeten. Ze organiseerde modevakbeurzen en fashion evenementen in Amsterdam en bezocht veel modevakbeurzen in het buitenland.

  In haar vrije tijd vindt Cristiane het heerlijk om een goed boek te lezen, sporten of te wandelen in het bos. Ze woont dan ook dicht bij de Veluwe. De mode blijft altijd nog kriebelen en is eigenlijk een hobby geworden, Cristiane ziet er dan ook altijd prachtig gestyled uit.

  Cristiane bij Care Force

  Bij Care Force zorgt Cristiane dat de medische professionals ontzorgd worden bij het verkrijgen van de juiste documentatie die ze nodig hebben als ze naar Nederland of België komen. Ze helpt hen bij alle stappen die genomen moeten worden en schakelt met diverse instanties. Personal Coaching doet zij ook graag om de overgang voor elke kandidaat zo comfortabel mogelijk te maken. Dat Care Force zo’n leuke uitdagende en dynamische werksfeer heeft, vindt ze erg leuk. Geen dag is hetzelfde. De professionals hebben allemaal verschillende nationaliteiten en culturen. Dat ze Portugees, Spaans, Engels en Nederlands spreekt komt dan ook goed uit. Hier voelt ze zich écht in thuis. Mensen met verschillende behoeften helpen is echt haar doel, ze heeft de stap immers zelf ook ooit gemaakt.

 • Giselle

  Relocation consultant

  Giselle studeerde de Franse taal in Utrecht. Zij heeft ruim 21 jaar bij verschillende gemeenten gewerkt als ambtenaar en als huwelijksambtenaar. Ze heeft een interesse in talen en heeft daarom besloten zich in de interessante en internationale wereld van Careforce te begeven. Giselle houdt van de natuur, uit eten gaan, musea bezoeken en af ​​en toe van shoppen. Aangezien ze centraal in Nederland woont, kan zij deze hobby's regelmatig uitvoeren. 

  Waar krijgt Giselle energie van? 

  Maatwerk kunnen bieden aan tandartsen en medische professionals is wat ze graag doet. Kandidaten maken de keuze een nieuw leven en avontuur in een (nieuw) land aan te gaan waar de meeste cultuur en taal nog nieuw/onbekend is. Om deze kandidaten zo min mogelijk met administratieve taken te belasten, is het van belang dat Careforce hen op alle mogelijke manieren ontzorgt. Van het regelen van de BIG-registratie en het vinden van een huis tot het behalen van het juiste taalniveau, Giselle draagt hier graag aan bij. Vooral het internationale en persoonlijke aspect van deze functie past haar goed. Bovendien zijn de culturele uitjes met de kandidaten natuurlijk heerlijk. En het Careforce-team voelt als familie; iedereen is lief, warm, open en vooral behulpzaam voor elkaar.
  Kortom; Giselle is helemaal op haar plek!

 • Jelle

  ICT en consultant

  ‘Bij wie moet ik zijn voor….?’ Waarschijnlijk bij Jelle, want hij weet álles. ICT-talent én altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Dankzij zijn kennis kunnen onze collega’s weer vooruit. En lopen procedures op rolletjes. Dus loop even bij Jelle binnen, dan is het 1,2,3… geregeld!

  Waar haalt Jelle voldoening uit?
  “Achter de schermen ervoor zorgen dat anderen hun werk goed kunnen doen.”

 • Morries

  NT2 Docent

 • Karen

  NT2 docent

 • Regina

  Eigenaar

  Een gestroomlijnde organisatie, waarin elke collega zich thuis voelt. Met gezonde financiën, ludieke teamuitjes en originele marketingacties. Regina krijgt het voor elkaar! Haar tomeloze energie, humor en wiskundige brein zijn onmisbaar voor het team.

  Waar krijgt Regina energie van?
  “Een gave beursstand, een slim businessmodel dat werkt, een persoonlijk gesprek met een collega. Dat maakt me blij!”


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Team Care Force
Heeft u een vraag?