Team Care Force

Ontmoet onze medewerkers

 • Jasper

  Managing Director/Eigenaar

  Jasper is de oprichter en drijvende kracht achter Care Force. Als sinds 2002. Zijn gedrevenheid, mensgerichte werkwijze en internationale werkervaring komen als ondernemer goed van pas. Hij heeft nog regelmatig contact met opdrachtgevers en kandidaten. Een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat, daar gaan we voor bij Care Force. 

  Waar krijgt Jasper energie van?
  "Organisaties die Care Force nog niet kennen, enthousiast maken over onze dienstverlening en werkwijze. Wij doen het echt anders en daar zijn wij trots op. Onze kandidaten zijn ook blij met onze intensieve bemiddeling. Laatst zag ik een kandidaat aan het werk met een smile van oor tot oor. Daar doen we het voor!”

 • Hans

  Senior Accountmanager Medical

  Met jarenlange reis- en werkervaring startte Hans in 2008 bij Care Force. Hans is het centrale aanspreekpunt voor alle artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen. Zijn passie: verbinding maken tussen mensen én professionals op weg helpen naar een droombaan. Hans inspireert zijn team met zijn betrokkenheid, enthousiasme en gevoel voor humor.  

  Wat vindt Hans het leukst om te doen?  
  “De intake- en sollicitatiegesprekken met kandidaten en opdrachtgevers. Het geeft enorm veel voldoening om mensen verder te brengen.”   

 • Gerwin

  Accountmanager Dentistry

  Gerwin Eefting is een gedreven professional die zijn passie vindt in het matchen van de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever. Sinds zijn start als accountmanager bij Care Force in 2023, heeft hij zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten door middel van het vinden van perfecte matches tussen Tandartsen en praktijken

  Wat vindt Gerwin het leukst om te doen?  

  Gerwin krijgt energie van gesprekken met opdrachtgevers. Het is voor hem niet alleen een taak, maar eerder een bron van inspiratie en motivatie om de behoeften van de opdrachtgevers te begrijpen en vervolgens de perfecte kandidaat te vinden die aan die behoeften voldoet. Hij gelooft in de kracht van een goede match, waar zowel de kandidaat als de opdrachtgever optimaal kunnen profiteren van elkaars vaardigheden en expertise.

 • Lisa

  Senior International Recruiter

  Lisa komt uit Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Als recruiter herkent ze direct de competentie van de kandidaten en zorgt ze ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt.

  Wat vindt Lisa het leukst om te doen?
  'Hoe kan ik mijn werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren?'. Dat is de vraag die ze zichzelf stelt met elke nieuwe uitdaging en met elke nieuwe verantwoordelijkheid.

 • Gabriela

  Recruiter

  Gabriela, oorspronkelijk uit Brazilië, noemt Europa sinds haar 19e haar thuis. Met een passie voor HR doet Gabriela haar best in alles wat ze doet.
  Met een achtergrond in marketing heeft Gabriela ervaring opgedaan bij verschillende internationale bedrijven in Nederland en België. Moeiteloos navigeert ze door diverse cultuurlandschappen.
  Gabriela's uitzonderlijke vaardigheden op het gebied van marketing en rekrutering binnen de medische sector worden gedreven door haar niet aflatende enthousiasme, empathie en toewijding aan persoonlijke waarden, wat haar voortstuwt in de richting van een voortdurend streven naar uitmuntendheid.

  Waar krijgt Gabriela energie van?

  De kans om een betekenisvolle impact te maken door anderen te helpen en haar werk met oprechte toewijding uit te voeren.

 • Giselle

  Relocation consultant

  Giselle studeerde de Franse taal in Utrecht. Zij heeft ruim 21 jaar bij verschillende gemeenten gewerkt als ambtenaar en als huwelijksambtenaar. Ze heeft een interesse in talen en heeft daarom besloten zich in de interessante en internationale wereld van Careforce te begeven. Giselle houdt van de natuur, uit eten gaan, musea bezoeken en af ​​en toe van shoppen. Aangezien ze centraal in Nederland woont, kan zij deze hobby's regelmatig uitvoeren. 

  Waar krijgt Giselle energie van? 

  Maatwerk kunnen bieden aan tandartsen en medische professionals is wat ze graag doet. Kandidaten maken de keuze een nieuw leven en avontuur in een (nieuw) land aan te gaan waar de meeste cultuur en taal nog nieuw/onbekend is. Om deze kandidaten zo min mogelijk met administratieve taken te belasten, is het van belang dat Careforce hen op alle mogelijke manieren ontzorgt. Van het regelen van de BIG-registratie en het vinden van een huis tot het behalen van het juiste taalniveau, Giselle draagt hier graag aan bij. Vooral het internationale en persoonlijke aspect van deze functie past haar goed. Bovendien zijn de culturele uitjes met de kandidaten natuurlijk heerlijk. En het Careforce-team voelt als familie; iedereen is lief, warm, open en vooral behulpzaam voor elkaar.
  Kortom; Giselle is helemaal op haar plek!

 • Annemiek

  Taalcoördinator

  Op haar 18e trok Annemiek de wereld in, ze startte als au pair in Genève om vervolgens o.a. haar studie internationale relaties te combineren met werken en reizen in Spanje. Australië en een uitwisseling in Rusland. Sinds 2008 werkt Annemiek in een internationale context en heeft ze ervaring opgedaan als recruiter, accountmanager en in coachende rollen. Het begeleiden van mensen, organiseren van een soepel traject en het schakelen tussen diverse partijen geeft haar energie. Annemiek heeft een groot hart voor mensen en houdt daarbij oog voor kwaliteit waarbij ze hecht aan een effectief en efficiënt proces.

  Waar krijgt Annemiek energie van?

  "Zorgen dat het uitdagende proces van Nederlands leren een ervaring is waar mensen met trots en voldoening op terugkijken. En dan zien dat mensen vervolgens met vertrouwen aan het werk gaan in hun nieuwe thuisland en het goed doen."

   

 • Jelle

  ICT en consultant

  ‘Bij wie moet ik zijn voor….?’ Waarschijnlijk bij Jelle, want hij weet álles. ICT-talent én altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Dankzij zijn kennis kunnen onze collega’s weer vooruit. En lopen procedures op rolletjes. Dus loop even bij Jelle binnen, dan is het 1,2,3… geregeld!

  Waar haalt Jelle voldoening uit?
  “Achter de schermen ervoor zorgen dat anderen hun werk goed kunnen doen.”

 • Morries

  NT2 Docent

 • Karen

  NT2 docent

  Karen heeft 20 jaar als logopedist gewerkt. Sinds 2014 is zij werkzaam als gecertificeerd NT2 docent. Met veel plezier begeleidt zij de kandidaten die Nederlands willen leren, zodat zij een nieuwe toekomst kunnen opbouwen in Nederland of België. Karen is creatief in het bedenken van inspirerende en activerende lessen.
  Karen houdt van het maken van lange afstandswandelingen en in haar vrije tijd trekt ze dan ook graag, samen met haar hond, de natuur in.

  Waar krijgt Karen energie van?

  Karen krijgt energie van het bedenken van een les met activerende werkvormen, waardoor de kandidaten plezier krijgen in het leren van de nieuwe taal. Een les is een geslaagde les, als er veel gelachen is en de kandidaten naar huis gaan met een lach op hun gezicht en nieuwe energie om thuis weer hard aan de slag te gaan om verder te leren.

 • Maurice

  Marketing stagiair

  In 2020 begon Maurice zijn studie Commerciële Economie in Nijmegen, en momenteel voert hij zijn afstudeerstage uit bij Care-Force. Hij hecht enorm veel waarde aan het benadrukken en voelbaar maken van de purpose van het bedrijf voor alle betrokkenen. Maurice gelooft sterk in de toegevoegde waarde van purpose-driven branding voor elk bedrijf. In zijn vrije tijd geniet hij er ook van om sportief bezig te zijn in de sportschool.

  Waar krijgt Maurice energie van?

  Het vermogen om actief mee te denken en invloed uit te oefenen op de groei van een organisatie is voor mij een grote energiebron. Bovendien geeft de variatie in werkzaamheden op een dag me veel energie; elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en geen enkele dag is hetzelfde. 

 • Regina

  Eigenaar

  Een gestroomlijnde organisatie, waarin elke collega zich thuis voelt. Met gezonde financiën, ludieke teamuitjes en originele marketingacties. Regina krijgt het voor elkaar! Haar tomeloze energie, humor en wiskundige brein zijn onmisbaar voor het team.

  Waar krijgt Regina energie van?
  “Een gave beursstand, een slim businessmodel dat werkt, een persoonlijk gesprek met een collega. Dat maakt me blij!”


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Team Care Force
Heeft u een vraag?