Onze purpose

Dit is waarom we het doen

Bij Care Force verkopen wij een droom, een nieuw en beter leven in Nederland of België. Elke dag dragen wij bij aan het aan het oplossen van het zorgtekort. Wat ons verbindt? Oprechte interesse in mensen, culturen en verhalen. Bij ons is iedereen welkom.

Care Force voor opdrachtgevers

"Wij geloven dat we met onze diensten kunnen bijdragen aan het oplossen van de tekorten in de Nederlandse en Belgische gezondheidszorg."

Jasper Willems heeft Care Force opgericht in 2002 met als doel een echte bijdrage te leveren aan het oplossen van het tekort aan zorgpersoneel door buitenlandse medische professionals te inspireren om hun leven en carrière voort te zetten in Nederland of België.

Care Force voor kandidaten

Wij geloven dat we een beter leven kunnen bieden in Nederland of België voor buitenlandse medische professionals met hun kennis en vaardigheden.

Wij worden gedreven door onze passie om een positieve impact te hebben op het leven van onze kandidaten. We begrijpen dat verhuizen naar een nieuw land en het starten van een nieuwe carrière een uitdaging kan zijn, maar we geloven dat het ook een geweldige kans kan zijn voor persoonlijke en professionele groei. Ons team is toegewijd om onze kandidaten te ondersteunen bij elke stap in het proces. We zijn er trots op dat wij onze kandidaten helpen om hun dromen te realiseren en een beter leven te creëren voor henzelf en hun families. 

Care Force voor medewerkers

Care Force als leerbedrijf (SBB)
We verwelkomen als erkend leerbedrijf elk jaar een aantal stagiaires. Bij het aannemen van teamleden staan intrinsieke maatschappelijke betrokkenheid, daadkracht, relativeringsvermogen en teamgeest voorop. Werken bij Care Force betekent kiezen voor diversiteit. Samen in een sterk en een multicultureel team, met respect voor elkaar, de beste kandidaten uit Europa met de beste werkgevers in Nederland en België matchen. Geen dag is hetzelfde en wij bieden voldoende mogelijkheden om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien met de juiste begeleiding.  


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Onze purpose
Heeft u een vraag?