Sollicitatie procedure

Over onze dienstverlening en procedure

Wil je als arts, medisch specialist, verpleegkundige of tandarts werken in Nederland of België? Care Force begeleidt Europese kandidaten naar een nieuwe baan. Zodat zij snel, met de juiste documenten én goed voorbereid aan de slag kunnen. Lees hoe het werkt.

Belangrijk om te weten

Care Force bemiddelt alleen kandidaten die:

 • een EU/EER-nationaliteit hebben;
 • in het bezit zijn van een EU erkend diploma;
 • Engels (of Frans) beheersen op een volledig professioneel vaardigheidsniveau;
 • bereid zijn om Nederlands te leren;
 • bereid zijn om zich binnen afzienbare tijd permanent in Nederland of België te vestigen.

Sollicitatieprocedure

 1. Vul het registratieformulier op onze website in om je sollicitatieproces te starten.
 2. Onze recruiter neemt contact met je op om een eerste intake te plannen om je interesses, kwalificaties en eisen te bespreken. Dit is een kans om elkaar te leren kennen en alle benodigde informatie te verzamelen.
 3. Als er wederzijdse interesse is na de eerste intake, plannen we een interview met onze accountmanager. Tijdens dit interview geven we je meer informatie over de vacatures in Nederland of België.
 4. Als je besluit om verder te gaan met Care Force na het tweede interview met onze accountmanager, maken we je profiel aan en introduceren we je bij onze klanten. Als onze klant geïnteresseerd is, plannen we een online interview met jou, onze accountmanager en onze klant (eerste ronde). In sommige gevallen kun je worden uitgenodigd voor een bezoek op locatie of een paar dagen stage.
 5. We begeleiden je bij de contractonderhandelingen om de beste arbeidsvoorwaarden te garanderen voordat je het contract tekent bij de zorgaanbieder van jouw keuze.
 6. Je kunt beginnen met het leren van de Nederlandse taalcursus vanuit je thuisland terwijl wij werken aan je verhuizing. Na het behalen van het A1-taalcertificaat word je uitgenodigd om naar Nederland te verhuizen voor de intensieve taalcursus.
 7. Zodra je de Nederlandse taal op het vereiste niveau beheerst en alle documenten zijn goedgekeurd en ingediend, kun je beginnen aan je nieuwe medische carrière in het buitenland! Care helpt je met het vinden van passende woonruimte, scholen, kinderopvang, etc. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Sollicitatie procedure
Heeft u een vraag?