WONCA Europe 7 t/m 10 juni 2023

Care Force - WONCA Europe congres

7 t/m 10 juni 2023

Met trots kondigen we aan dat Care Force deelneemt aan de prestigieuze WONCA Europe 2023 conferentie!

WONCA Europe, een internationale conferentie voor huisartsen en huisartsen in opleiding, brengt experts uit de hele wereld samen om de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de huisartsgeneeskunde te delen. Het is een platform dat professionals in de gezondheidszorg de gelegenheid biedt om te leren, te netwerken en ideeën uit te wisselen, met als doel de zorgsector te verbeteren en de patiëntenzorg te optimaliseren.

Als zorgbemiddelingsorganisatie spelen we een essentiële rol in het verbinden van getalenteerde zorgprofessionals met kansen over de hele wereld. We zijn er trots op dat we een diverse groep zorgverleners uit verschillende landen en culturen vertegenwoordigen, die allemaal streven naar excellentie in de gezondheidszorg.

Onze deelname aan WONCA Europe 2023 biedt ons de mogelijkheid om onze expertise te delen en waardevolle inzichten te verwerven over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde. We kijken ernaar uit om nieuwe connecties te leggen met zorgprofessionals, ziekenhuizen en andere belangrijke belanghebbenden in de sector..

Tijdens de conferentie zullen we ook een stand hebben waar bezoekers meer kunnen ontdekken over de opwindende mogelijkheden die Care Force biedt. Of het nu gaat om het werken in het buitenland, het verkennen van nieuwe culturen of het aangaan van uitdagende professionele kansen, Care Force staat klaar om zorgprofessionals te ondersteunen bij het realiseren van hun carrièredoelen.

We willen alle zorgprofessionals aanmoedigen om ons te bezoeken op WONCA Europe 2023 en met ons in gesprek te gaan. 

Wanneer?

  • Wednesday, 7 June                    14:00–19:30
  • Thursday, 8 June                        07:30–18:00
  • Friday, 9 June                              07:30–18:00
  • Saturday, 10 June                      07:30–14:00

Waar?

  • SQUARE Convention Centre, Brussels

We kijken uit naar een inspirerende conferentie vol kennisuitwisseling en onvergetelijke momenten. Tot ziens op WONCA Europe 2023!


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
WONCA Europe 7 t/m 10 juni 2023
Heeft u een vraag?