Leven en werken in het buitenland als afgestudeerde

Terug naar overzicht

Voordelen voor afgestudeerden die in het buitenland gaan werken

Gefeliciteerd met je recente afstuderen! Als je op zoek bent om je carrière te beginnen in een nieuw land, hebben we fantastische mogelijkheden voor jou in Nederland en België, zelfs als je nog geen werkervaring hebt.

Onze klanten zijn actief op zoek naar kandidaten met verschillende niveaus van ervaring, wat ideaal is voor recent afgestudeerden zoals jij. Sterker nog, sommige klanten verwelkomen specifiek kandidaten zonder ervaring, omdat ze flexibeler zijn om getraind te worden binnen de parameters, cultuur en werkethiek van de kliniek.

We begrijpen dat het als recent afgestudeerde een uitdaging kan zijn om te verhuizen naar een ander land, een nieuwe taal te leren en je eerste werkervaring op te doen. Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt als recent afgestudeerde student met de volgende voordelen:

  1. Onze Taaltraining begint online voordat je uiteindelijk naar Nederland verhuist. Elke kandidaat is nieuw en doorloopt hetzelfde proces.
  2. Fysieke lessen worden gegeven aan dezelfde online groep op een prachtige locatie in Arnhem. Als je het plan volgt, blijf je bij dezelfde groep tot je aan het werk gaat.
  3. Tijdens de taaltraining verblijf je bij een Nederlands gastgezin. Als je je zorgen maakt over het aanpassen aan een nieuwe omgeving, wees gerust! We zorgen voor een gastgezin met ervaring in het verwelkomen van studenten en het helpen settelen in hun nieuwe omgeving. Deze gastgezinnen zijn partners van Care Force en hebben uitgebreide kennis van het verhuisproces. Je zult je vanaf dag één thuis voelen. De gastgezinnen, bestaande uit stellen of alleenstaanden, bieden emotionele steun en zijn actief betrokken bij jou. In feite bouwen kandidaten vaak sterke relaties op met hun gastgezinnen, die in wezen hun tweede familie in Nederland worden. Ze helpen bij culturele kwesties, helpen je de weg te vinden in je nieuwe omgeving, oefenen de taal en zorgen ervoor dat je je nooit alleen of overweldigd voelt in een vreemd land. Het gastgezin creëert vanaf dag één een veilige en gastvrije omgeving.
  4. Het gezondheidssysteem in Nederland is zeer geavanceerd, waardoor je eerste werkervaring plaatsvindt in een moderne en goed ontwikkelde omgeving. Je collega's staan bekend om hun vriendelijkheid en ondersteuning.
  5. Als onderdeel van het taaltrainingsprogramma neem je deel aan verschillende workshops en sociale evenementen om je volledig voor te bereiden op je nieuwe carrière.
  6. Het delen van deze ervaring met een groep mensen die dezelfde dromen delen als jij, zal het proces gemakkelijker maken. Gedurende deze periode krijg je de kans om levenslange vriendschappen te sluiten.
  7. Persoonlijke coaching en zelfs een online kennismaking met je ouders of familie kunnen worden geregeld.\\\

 

Hoe geweldig is het dat je je studentenleven kunt verlengen met een paar maanden in een internationale omgeving, met alle ondersteuning die je nodig hebt om uit te blinken in je eerste baan?


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Leven en werken in het buitenland als afgestudeerde
Heeft u een vraag?