Ontmoet ons in Boekarest op 22 oktober!

Terug naar overzicht

Care Force werkt al vele jaren samen met Roemeense medische professionals en biedt hen mogelijkheden om succesvol hun carrière te starten in de gezondheidszorg in Nederland en België. Lisa Schaeffer zal op 22 oktober aanwezig zijn op de banenbeurs Boekarest. Lisa spreekt 5 talen en heeft een ruime ervaring in het vakgebied.

Voor Roemeense artsen, tandartsen en verpleegkundigen die overwegen van carrière te veranderen of te verhuizen naar een ander land, is dit evenement in het Sheraton Hotel op 22 oktober van 11:00 uur tot 17:00 uur lokale tijd een uitstekende gelegenheid om informatie te verzamelen en in gesprek te gaan met Lisa en het team van Care Force. De culturele overeenkomsten en sterke gezondheidszorgsystemen in Nederland en België maken ze aantrekkelijke bestemmingen voor medische professionals die nieuwe kansen zoeken.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van banenkansen in deze landen, moet je zeker het evenement bijwonen en meer te weten komen over de mogelijkheden die Care Force te bieden heeft. Het is een kans om deel uit te maken van een succesverhaal en mogelijk een vervullende carrière in de gezondheidszorg in het buitenland waar te maken.


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Ontmoet ons in Boekarest op 22 oktober!
Heeft u een vraag?