Naar nederland voor de intensieve taaltraining waar ga je verblijven gedurende deze periode?

Terug naar overzicht

Om de BIG registratie in Nederland te realiseren zul je eerst een B2+ taalniveau moeten beheersen.

Na het afronden van het online gedeelte van de taaltraining Nederlands (A1 niveau) in het land van herkomst, is het zover dat de studenten naar Nederland komen voor een intensieve training. Het einddoel is het behalen van de B2+ taaltoets, zodat de BIG registratie kan worden afgerond.

Gedurende deze periode verblijven onze kandidaten op verrassende locaties in de omgeving van Arnhem. We hebben de perfecte mix van accommodaties, zodat onze studenten een onvergetelijk avontuur kunnen beleven.

Een van de opties is om te verblijven bij één van onze gastgezinnen. Hier worden onze studenten ondergedompeld in de Nederlandse taal en cultuur. Ze worden liefdevol ontvangen en hebben de kans om regelmatig te communiceren met het gastgezin, waarbij ze niet alleen hun spreekvaardigheid verbeteren, maar ook een indruk krijgen over de Nederlandse levensstijl en tradities.

Als alternatieve mogelijkheid kunnen de studenten verblijven in een appartement dat ze delen met medestudenten. Dit betekent gezelligheid en saamhorigheid! Samen kunnen ze de taalvaardigheden oefenen, studeren en plezier hebben terwijl ze nieuwe vriendschappen smeden en hun ervaringen delen.

Of het nu in een gastgezin is of in een gedeeld appartement, onze studenten worden omringd door de sfeer van de Nederlandse taal en cultuur. Ze worden ondergedompeld in een wereld vol nieuwe ontdekkingen en avonturen.

Dus, terwijl ze zich vastbijten in hun taaltraining, hebben onze studenten de kans om te genieten van het leven in de omgeving van Arnhem, waar elke dag een nieuw hoofdstuk van hun taalreis wacht. Het is een onvergetelijke ervaring die hen zal veranderen en inspireren op weg naar taalsucces!


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Naar Nederland voor de intensieve taaltraining waar ga je verblijven gedurende deze periode?
Heeft u een vraag?