EPA PARIJS 2023

EPA Parijs

Beste lezer,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Care Force binnenkort een bezoek zal brengen aan het Europese Psychiaters Associatie (EPA) congres in Frankrijk. Het congres is een belangrijk evenement voor de psychiatrie gemeenschap in Europa en biedt een platform voor het delen van kennis en de bespreking van de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Care Force zal aanwezig zijn op het congres om hun diensten te presenteren aan psychiaters die op zoek zijn naar nieuwe kansen in hun carrière. Onze expertise ligt in het werven en detacheren van gekwalificeerde medische professionals, waaronder psychiaters, die op zoek zijn naar (vooral) vaste banen in de psychiatrie.

We zijn ervan overtuigd dat het EPA congres een uitstekende gelegenheid biedt om in contact te komen met getalenteerde psychiaters en hen te helpen bij het vinden van hun volgende uitdaging. Care Force heeft een uitgebreid netwerk van professionals in de medische sector en we zijn trots op onze jarenlange ervaring in het matchen van gekwalificeerde kandidaten met de juiste werkgevers.

We kijken ernaar uit om ons aanbod te presenteren op het EPA congres en om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met psychiaters in heel Europa.

EPA Congress: 25-28 maart 2023 in Parijs, Frankrijk 

Bekijk de details: https://www.europsy.net/epa-2023/ 


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
EPA PARIJS 2023
Heeft u een vraag?