Care Force neemt deel aan de Lente editie van de Virtual Fairs

Terug naar overzicht

Zoals u van Care Force gewend bent bezoeken onze accountmanagers en recruiters diverse job events in geheel Europa.

Dit doen wij al heel veel jaren met groot plezier.

Tijdens deze events ontmoeten wij artsen, verpleegkundige en tandartsen die op zoek zijn naar een baan in Nederland of België.

Vaak spreken wij ook kandidaten die niet bekend zijn met deze twee landen, maar die na een gesprek met ons toch kiezen voor een carrière in Nederland of België.

Voor de lente Editie van 2020 stonden er 14 events gepland. Helaas is Nederland, zoals zo veel andere landen in Europa, getroffen door het Covid-19 virus. Hierdoor is Care Force genoodzaakt om al deze job-events nu online te gaan bijwonen. Dit betekent concreet dat wij niet lijfelijk aanwezig zullen zijn in uw land, maar wel online via een virtual fair.

U kunt al onze vacatures terugvinden op de websites van de organiserende partner bureaus https://expomedics.com/virtual-fair  en tevens op onze website www.care-force.com.  U kunt uw CV naar ons sturen en meer informatie opvragen betreffende de vacature. Uiteraard kunnen we ook een gesprek opzetten via Skype.  Zoals u van ons gewend bent krijgt up objectieve informatie betreffende uw carrière en het wonen en leven in Nederland of België.

We zien up graag terug tijdens de najaar edities van de evenementen. Maar tot die tijd kunt u ons bereiken via onze website www.care-force.com of via email info@care-force.com of direct via onze recruiters tel. 0031 26 3554110.


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Care Force neemt deel aan de Lente editie van de Virtual Fairs
Heeft u een vraag?