Care Force komt naar Roemenië

Tandartsen en artsen uit Roemenië worden zeer gewaardeerd om hun ambitieuze manier van denken en gedreven werkwijze. Vanwege hun motivatie en inzet, verwelkomen ziekenhuizen Roemeense tandartsen en artsen met open armen. Roemenië is een van de meest populaire landen voor Nederlandse en Belgische praktijken en ziekenhuizen, aangezien veel buitenlandse kandidaten die momenteel in Nederland en België werken Roemenen zijn.

De medewerkers van de Care Force hebben verschillende keren door Europa gereisd om buitenlandse tandartsen en artsen te vinden en te ontmoeten. Nu, na jaren van succesvolle bezoeken aan Roemenië, stuurt Care Force Matthijs van Gerwen, recruiter tandheelkunde op pad. Matthijs  is nog nooit in Roemenië geweest en is gecharmeerd van de Roemeense kandidaten die hij tot dusver online heeft ontmoet. Daarom ziet Matthijs potentieel in toekomstige Roemeense tandartsen en artsen. Matthijs zal u graag informeren over de fantastische manier van leven in Nederland en België. Hij kan u helpen met uw vragen en u vertellen over de voordelen van werken in Nederland. Bovendien kan hij u vertellen wat u moet doen voordat u met uw carrière als tandarts of arts in Nederland of België kunt beginnen.

Overweegt u een carrière in het buitenland? Matthijs bezoekt Roemenië op 5 en 6 oktober. Graag nodigen wij u uit op 5 oktober in Iasi en 6 oktober in Boekarest om te praten over de mogelijkheden van uw verdere carrière in Nederland of België.

Palas Congress Hall Iasi
Strada Palas 7A
Datum: 05-10-2019
Tijd: 11:00 - 17:00

Hotel Athenee Palace Hilton Boekarest
Strada Episcopiei 1-3
Datum: 06-10-2019
Tijd: 11:00 - 17:00


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Care Force komt naar Roemenië
Heeft u een vraag?