Care Force komt naar Kroatië

Praktijken en ziekenhuizen in Nederland en België hebben een groeiende behoefte aan buitenlandse tandartsen en artsen. Om deze ambitieuze professionals te ontmoeten hebben de medewerkers van Care Force de afgelopen jaren vaak door Europa gereisd. Dit najaar, na een bezoek aan Portugal, Roemenië en Bulgarije, gaat Care Force naar Kroatië!

Kroatische tandartsen en artsen worden zeer gerespecteerd in onze praktijken en ziekenhuizen vanwege hun vriendelijkheid en empathie. In het verleden hebben we veel Kroatische tandartsen en artsen geholpen een baan te vinden in Nederland of België. We ervaren altijd een prettige samenwerking met onze Kroatische tandartsen en artsen, en de samenwerking wordt bevestigd door onze praktijken en ziekenhuizen. Om deze reden stuurt Care Force Matthijs van Gerwen (recruiter tandheelkunde) naar Kroatië. Hij zal daar staan om ambitieuze tandartsen en artsen met de droom om te werken in een fantastisch land als Nederland of België te ontmoeten en informeren.

Matthijs zal er zijn om al je vragen over het dagelijkse leven in deze geweldige landen te beantwoorden. Ook zal hij u informeren over alles wat u moet weten voordat u uw tandheelkundige of medische carrière in Nederland of België voortzet.

Geïnteresseerd? Graag nodigen wij u uit om Care Force in Kroatië te ontmoeten. Matthijs gaat op 19 oktober naar Zagreb en kijkt ernaar uit u te ontmoeten om u volledig te informeren over uw mogelijkheden als tandarts of arts in Nederland of België.

Hotel Dubrovnik Zagreb
Gajeva ul. 1, 10000
Datum: 19-10-2019
Tijd: 11:00 - 17:00


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Care Force komt naar Kroatië
Heeft u een vraag?