Cliff op de beurs in Portugal

Cliff op de beurs in Portugal

Het inspireren en connecten van mensen

Vorig weekend stonden we op de ExpoMedics beurs in Porto en Lissabon. Hier waren wij om u van alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden die Nederland en België te bieden heeft!

De medewerkers van Care Force hebben verschillende keren door Europa gereisd om buitenlandse tandartsen en artsen te vinden en te ontmoeten. Nu, na jaren van succesvolle bezoeken aan Portugal, stuurt Care Force één van zijn accountmanagers Cliff Nijssen op pad. Cliff was nog nooit in Portugal geweest, echter was hij al goed gecharmeerd van de Portugese kandidaten die hij tot dusver online heeft ontmoet. Hij ziet veel potentie in de toekomstige Portugese medische professionals en informeert hen daarom ook graag over de fantastische manier van leven in Nederland en België. 

Zoals je kan zien op de foto rechts, verschijnen wij ook altijd op een representatieve manier op de beurs. Cliff draagt dan ook een stropdas in de Belgische kleuren!

Portugal heeft een goede reputatie bij ons en hierom gaan wij er ieder jaar weer heen. Portugese tandartsen, artsen en verpleegkundigen worden namelijk zeer gewaardeerd om hun manier van denken en gedreven werkwijze. Vanwege hun motivatie en inzet merken wij dat ziekenhuizen deze Portugese medische professionals met open armen verwelkomen. Portugal is hierom ook één van de meest populaire landen voor Nederlandse / Belgische praktijken en ziekenhuizen.

Al met al hebben we met veel kandidaten kunnen praten, veel vragen kunnen beantwoorden en hopelijk hen ook goed kunnen informeren over het wonen en werken in Nederland en België!

Tijdens deze beurzen doen wij dat dan ook graag, u zo goed mogelijk informeren over de verschillende voordelen van werken en manieren van leven die Nederland en België te bieden heeft. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u ook te vertellen wat u van tevoren moet doen zodat u uw carrière als tandarts, arts of verpleegkundige in Nederland of België feilloos kan starten!

Dus, zien wij jou bij de volgende ExpoMedics beurs?


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Cliff op de beurs in Portugal
Heeft u een vraag?