Expomedics Boekarest

Ontmoet Care Force in Boekarest!

In mei nemen wij deel aan de ExpoMedics beurs in Boekarest

14 mei, 2023 | 11:00 - 17:00 uur.

Bij Care Force bezoeken we regelmatig verschillende job events in Europa met ons team van accountmanagers en recruiters. Dit doen we al vele jaren met veel plezier.

Tijdens deze evenementen ontmoeten we artsen, verpleegkundigen en tandartsen die op zoek zijn naar een baan in Nederland of België. Ons team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te enthousiasmeren om een loopbaan in een van deze landen na te streven. Beide landen bieden namelijk ongekende mogelijkheden om jouw professionele doelen te bereiken en persoonlijke groei te ervaren.

Of je nu meer wilt weten over de lokale arbeidsmarkt, de werkcultuur, of gewoon vragen hebt over het sollicitatieproces, ons team staat altijd voor je klaar. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en de eerste stap te zetten naar jouw droombaan.

Overweeg je een baan in Nederland of België?

Let's meet

Lisa en Simone zullen aanwezig zijn bij het Expomedics evenement op 14 mei in Boekarest en zullen klaar staan om jou meer informatie te geven over het proces om jouw droom waar te maken in Nederland of België.

14 mei, 2023 - Boekarest - 11:00 tot 17:00

  • Hotel Sheraton
  • Calea Dorobanți 5-7
  • 010551 Boekarest

Geef je op: https://expomedics.com/events/bucharest

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Expomedics Boekarest
Heeft u een vraag?