Welke activiteiten zijn er te doen in Arnhem?

Terug naar overzicht

Welke activiteiten zijn er te doen in Arnhem?

Arnhem is de vestigingsplaats van de taalacademie, de omgeving biedt diverse mogelijkheden voor ontspanning. Hier zijn enkele activiteiten die je kan overwegen om te ontspannen en te genieten van je tijd in Arnhem:

  • Bezoek Park Sonsbeek: Dit prachtige park in het hart van Arnhem biedt een serene omgeving om te ontspannen. Maak een rustige wandeling door het park, geniet van een picknick of zoek een rustig plekje op om een ​​boek te lezen.
  • Verken Nationaal Park Veluwezoom: net buiten Arnhem ligt Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland. Het biedt schilderachtige landschappen, bossen en heidevelden. U kunt een rustige wandeling maken of een fiets huren om de omgeving te verkennen.
  • Bezoek het Kröller-Müller Museum: Dit museum, gelegen in het Nationale Park De Hoge Veluwe, herbergt een indrukwekkende collectie moderne en hedendaagse kunst. Breng een paar uur door met het bewonderen van de kunstwerken en maak een ontspannen wandeling door de beeldentuin.
  • Relaxen aan de Rijn: Arnhem ligt aan de oevers van de Rijn en is een heerlijke plek om te ontspannen. Maak een wandeling langs de rivier, zoek een bankje om te zitten en te genieten van het uitzicht, of overweeg zelfs om een ​​boottocht te maken.
  • Geniet van een spa-dag: Arnhem heeft verschillende wellness-centra en spa's waar u kunt ontspannen en uzelf kunt laten verwennen. Geniet van een massage, sauna of andere verfrissende behandelingen om stress te verlichten.
  • Ontdek de Burgers' Zoo: Als u van natuur en dieren houdt, is Burgers' Zoo een geweldige plek om te ontspannen. Neem de tijd om de verschillende tentoonstellingen te verkennen en de dieren in een rustige omgeving te bekijken.
  • Bezoek het Openluchtmuseum Arnhem: dit museum toont de geschiedenis en cultuur van Nederland door middel van gereconstrueerde historische gebouwen. Wandel door de buitenexposities en dompel jezelf onder in de vredige sfeer. Een bezoek aan het Openluchtmuseum Arnhem maakt ook deel uit van het Care Force Excellence-programma om kennis te maken met de Nederlandse cultuur en erfgoed.
  • Geniet van lokale cafés en restaurants: Arnhem heeft een bruisende culinaire scene met tal van cafés en restaurants. Zoek een gezellig café, drink een kopje koffie en geniet van lokale lekkernijen terwijl je tot rust komt.
  • Bezoek het Gelredome; het Gelredome is het grote multifunctionele stadion en thuisbasis van het Arnhemse voetbalelftal Vitesse. Je kunt een Eredivisiewedstrijd bezoeken en Vitesse zien spelen of je kunt een van de vele muziek- en sportevenementen bezoeken die in het Gelredome worden georganiseerd.
  • Eusebiuskerk: Beklim de toren van de Eusebiuskerk voor een adembenemend uitzicht over Arnhem en omgeving. Het is een serene ervaring en biedt een uniek perspectief op de stad.
  • Winkelen en flaneren in de binnenstad: de binnenstad van Arnhem biedt een mix van moderne winkels en historische straten. Geniet van een ontspannen winkelervaring of maak gewoon een wandeling en waardeer de architectuur en levendige sfeer.
  • Bezoek een bioscoop of film theater: Arnhem biedt verschillende bioscopen zoals Pathé en Vue of Focus filmtheater. Waar Pathé en Vue films in Hollywood-stijl aanbieden, biedt filmtheater Focus kleinere budgetfilms uit verschillende landen.

Onthoud dat ontspanning subjectief is, dus kies activiteiten die aansluiten bij uw interesses en voorkeuren. Of je nu houdt van natuur, kunst of gewoon lekker aan de rivier wilt zitten, de regio Arnhem heeft voor iedereen die op zoek is naar ontspanning iets te bieden.

Arnhem van boven

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Welke activiteiten zijn er te doen in Arnhem?
Heeft u een vraag?