Marcella

Marcella

Braziliaans en Portugees, Verpleegkundige

Marcella komt oorspronkelijk uit Brazilië, maar woont en werkt nu in Portugal. Ze behaalde haar eerste Verpleegkundige diploma in 2013 en werkte bij het Oncology Center "Goiania" in Brazilië. Ze behaalde haar tweede Verpleegkunde Diploma in Portugal in 2019 en is nu werkzaam in Porto in een kliniek die medicijnen aan patiënten toedient.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225694
  • Georganiseerd
  • Ambitieus
  • Zelfverzekerd

 

Over Marcella:
Haar grootste droom is in een ziekenhuis te mogen werken zodat ze zich verder kan ontwikkelen. Tijdens een vakantie in Nederland raakte Marcella onder de indruk van Nederland. Met name de orde, discipline en veiligheid die het land biedt. Maar ook van de tulpen en windmolens en het feit dat er veel gefietst wordt. Dit vindt ze heel praktisch.

 

Dit doet Marcella graag:
Omdat Brazilië haar thuisland is, danst ze heel graag samba. Verder houdt ze ervan om in haar vrije tijd te lezen, reizen en fotograferen.

 

Marcella spreekt:
Engels en Spaans.

Goed om te weten 
Marcella beschikt over de volgende capaciteiten:

·         Kritisch denkvermogen;

·         Goed vermogen om beslissingen te nemen en problemen op te lossen;

·         Vermogen om als een team te werken;

·         Theoretische en praktische kennis met betrekking tot de verpleging;

·         Vermogen om met het gezondheidsinformatiesysteem te werken;

·         Interesse in de verschillende gebieden van de verpleging, waaronder Spoedeisende hulp en Intensive Care.

Marcella
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

   Vragen?
Marcella
Heeft u een vraag?