Gabriela

Gabriela

Roemeense, Verzorgende 3-IG

Gabriela is een charmante en vriendelijke 42 jarige Roemeense  verpleegkundige. In augustus 2020 heeft Gabriela haar verpleegkundige diploma gekregen. Momenteel werkt Gabriela als medisch assistent. Ze omschrijft zichzelf als een professional met sterke communicatie- en organisatorische vaardigheden, deze vaardigheden heeft ze  opgedaan op het gebied van klantenservice op een callcenter. Deze skills wil Gabriela graag inzetten bij haar werkzaamheden in de gezondheidzorg. Gabriela is nu op zoek naar een upgrade van haar professionele carrière en ze verwacht dit in Nederland te kunnen vinden. Werken in de ouderenzorg spreekt Gabriela zeer aan. Ze geniet ervan om met cliënten te communiceren, naar hun verhalen te luisteren en bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van de client. Gabriela ambieert een baan in de ouderenzorg in Nederland.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225444
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Gecommitteerd
  • Spontaan

Over Gabriela:

Gabriela heeft een zoon, een tiener van 13 jaar oud.

Dit doet Gabriela graag:

Zo veel mogelijk tijd besteden aan haar zoon en samen leuke dingen doen en sporten. In het verleden van ze een professionele volleybalspeler

Gabriela spreekt:

Engels en Italiaans.

Goed om te weten
Gabriela is een is gecertificeerd in het verlenen van eerste hulp, als onderdeel van haar verpleegstersopleiding.

 

Gabriela
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

   Vragen?
Gabriela
Heeft u een vraag?