Elena

Elena

Roemeens, Verpleegkundige

Elena is een 29-jarige Roemeense verpleegkundige. De afgelopen 4 jaar werkte Elena als verpleegkundige in een regionaal publiek ziekenhuis. Momenteel werkt Elena op 2 afdelingen te weten een orthopedische chirurgie afdeling en de Covid-19 afdeling. Op beide afdelingen werkte ze veel met ouderen, iets wat haar veel genoegdoening geeft.

Elena is verantwoordelijk voor 5 a 10 patiënten per dag naast de dagelijkse zorg en het verstrekken van medicatie is communiceren met de patiënten een groot onderdeel van haar werkzaamheden.  De partner van Elena werkt en woont in Nederland.  Elena is al een aantal keren in Nederland geweest . Het leven in Nederland bevalt haar heel erg goed. De openheid en tolerantie die ze in Nederland heeft ervaren vind ze geweldig. Elena heeft samen met haar partner besloten om samen een nieuw bestaan in Nederland op te bouwen. Werken in de ouderenzorg in Nederland ziet Elena als een uitdaging die ze heel graag aan gaat!

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245063
  • Bescheiden
  • Doordacht
  • Behulpzaam

Over Elena:

Elena haar partner is een vrachtwagenchauffeur in Noord-Brabant.

Dit Elena graag:

Wandelen, boeken lezen en tijd doorbrengen met kinderen.

Elena spreekt:

  •  Engels
  • Roemeens

Goed om te weten:

Elena is gewend om in een multidisciplinaire setting te werken. Ze is een teamplayer en zeer positief ingesteld .

Elena
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

   Vragen?
Elena
Heeft u een vraag?