Diana

Diana

Roemeens, Verzorgende 3-IG

Diana behaalde in 2018 in Roemenië haar verzorgende diploma. Kort daarna ging ze direct aan de slag in de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk bij verschillende medische instellingen. De doelgroep bestond voornamelijk uit ouderen. Ze wil zo snel mogelijk aan de slag in Nederland omdat ze ervan overtuigd is dat ze daardoor de taal veel sneller zal leren.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225743
  • Onafhankelijk
  • Georganiseerd
  • Zelfverzekerd

 

Over Diana:
Ze wil graag in Nederland komen werken omdat ze ervan overtuigd is dat dit het meest zekere land in Europa is en daarnaast de plek waar ze zoveel mogelijk tijd wil doorbrengen. Ze is er zeker van dat ze de Nederlandse taal snel zal leren, daarom wil ze zo snel mogelijk aan de slag.

 

Dit doet Diana graag:
Wandelen, lezen, naar de bioscoop met vrienden gaan.

 

Diana spreekt:
Engels en Italiaans.

 

Goed om te weten 
Diana heeft zeer goede communicatieve vaardigheden. Doordat ze gewerkt heeft met veel verschillende soorten mensen en gezond werkers heeft ze zich hierin kunnen ontwikkelen. Daarnaast heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is ze enorm positief.

Diana
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

   Vragen?
Diana
Heeft u een vraag?