Cristina

Cristina

Roemeens, Verzorgende 3-IG

Cristina besloot in 2014 medische studies te gaan volgen om persoonlijk voor haar moeder te zorgen, die vanwege een acute ziekte, 24/7 medische hulp en de toediening van medicijnen nodig had. In 2017 behaalde zij een verzorgende diploma, wat haar het recht geeft om hulp aan ouderen te blijven bieden. 

Omdat Cristina ervoor koos om in Roemenië persoonlijk voor haar moeder te zorgen, is ze er nu van overtuigd dat ze deze baan erg leuk vindt en dezelfde ondersteuning wil bieden aan andere ouderen die medische en persoonlijke hulp nodig hebben.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K240972
  • Goede communicatie
  • Geduld en vriendelijk
  • Analytisch
  • Flexibel

Over Cristina:  

Cristina wil haar passie voor de gezondheidszorg in een medische instelling opbouwen, samen met een team van professionals om de gezondheid van patiënten te verbeteren. 
 
Dit doet Cristina graag:  

Handgemaakte sieraden maken, reizen, muziek luisteren. 
 
Cristina spreekt:

  •  Engels
  • Duits (A2) 

 
Goed om te weten:  

Ze oefent nu de Nederlandse taal online via verschillende applicaties. In 2010 was zij vrijwilliger bij het Rode Kruis. 

Cristina
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

   Vragen?
Cristina
Heeft u een vraag?