Chara

Chara

Griekse, Verzorgende

Chara heeft 5 jaar Bachelor opleiding in de verloskunde in 2019 afgerond. Momenteel werkt ze als receptioniste in een hotel in Amsterdam. Het is haar droom om in Nederland in de gezondheidszorg te kunnen werken. Werken als verzorgende in een Nederlandse zorginstelling lijkt haar een goede start. Chara is via de Care Force Language Academy al begonnen met het studeren van de Nederlandse taal. Ze scoorde een hoog percentage in het examen om het A1-niveau te halen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K242587
  • Creatief
  • Positief
  • Aandacht voor detail
  • Toewijding

Over Chara:
Chara woont al in Nederland, samen met haar vriendje. Hij is een ICT-er en samen willen ze in Nederland
blijven.

Dit doet Chara graag:
Chara hobby’s zijn lezen en schilderen onder andere.

Chara spreekt:
- Engels B2
- Grieks moedertaal
- Nederlands A1

Goed om te weten:
Chara is al begonnen met het leren van de Nederlandse taal door middel van de intensieve online training via Care Force Language Academy.

Chara
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

   Vragen?
Chara
Heeft u een vraag?