Bjanka

Bjanka

Kroatisch , Verpleegkundige

Bjanka is een 24-jarige enthousiaste verpleegkundige. Ze studeerde verpleegkunde gedurende drie jaar aan de universiteit van Pavia in Italië. Sinds november 2019 is ze aan het werk. Ze werkt op dit moment met name met Alzheimer en vegetatieve patiënten. Bjanka wil zich er graag verder ontwikkelen binnen haar vakgebied en de afdeling intensive care en spoedeisende hulp hebben haar voorkeur. Bjanka heeft familie in Apeldoorn, ze is regelmatig in Nederland geweest en zegt verliefd te zijn op de taal en de Nederlandse cultuur.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K244030
  • Energiek
  • Enthusiast
  • Gedreven

Persoonlijk 
Bjanka is vrijgezel

Dit doet Bjanka graag
Sporten en visagie

Bjanka spreekt 
Engels, Kroatisch, Italiaans en de basis van de Spaanse taal. 

Goed om te weten 
Bjanka heeft een opzegtermijn van 2 weken. Zij is onlangs gestart met het leren van de Nederlandse taal via diverse apps.

Bjanka
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

   Vragen?
Bjanka
Heeft u een vraag?