Laura

Laura

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Met trots behaalde Laura haar tandartsdiploma in 2016 aan de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" , Facultatea de Medicina Dentara in Roemenië . Sindsdien heeft ze waardevolle ervaring opgedaan als algemeen tandarts in Roemenië. Ze heeft haar gespecialiseerd in het werken met de laser en geeft ook training in het gebruik van de laser.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K266053

Op naar een nieuwe uitdaging!

Laura is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging en hoopt een goed geleide tandartspraktijk te vinden waar ze zich verder kan ontwikkelen. Haar doelen omvatten het vergaren van meer ervaring en het actief delen van haar kennis met collega's. Vastbesloten om haar vaardigheden uit te breiden, is ze actief bezig met het volgen van bijscholingscursussen. Als een ambitieuze en gepassioneerde tandarts staat Laura open voor groei en staat ze klaar voor nieuwe uitdagingen, met een speciale focus op samenwerking en kennisdeling.

Wie is Laura?

Laura wordt gekenmerkt door haar spontaniteit en vrolijke persoonlijkheid. Ze is een creatief persoon die oog heeft voor details. Ze heeft altijd een glimlach en vindt het leuk om mensen te laten lachen.

Talen

Laura is meertalig en beheerst Roemeens (haar moedertaal), Engels (vloeiend), Spaans (A2) Ze is momenteel bezig met het leren van Nederlands.

Goed om te weten!

Laura is momenteel in Nederland en staat klaar voor een kennismakingsgesprek. Bent u op zoek naar een ervaren en enthousiaste tandarts? Laura is de professional die u zoekt!

   Vragen?
Laura
Heeft u een vraag?