Hazem

Hazem

Roemeense, Tandarts

Tandarts

Hij voltooide zijn Tandheelkunde studie aan de universiteit in Damascus in 2012, gevolgd door een specialisatie in Orthodontie aan de universiteit Timisoara in 2016. Met meer dan een decennium ervaring in de tandheelkundige wereld, heeft hij vanaf 2010 als algemeen tandarts gewerkt, waarna hij in 2013 de rol van resident in orthodontie aannam. In 2016 bereikte hij de status van gecertificeerd orthodontist. Oorspronkelijk afkomstig uit Syrië, heeft hij een solide basis opgebouwd in diverse tandheelkundige disciplines en heeft hij altijd gestreefd naar excellentie in zijn vakgebied.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K244490

Op naar een nieuwe uitdaging!

Gedreven door de wens om zich verder te ontwikkelen en te groeien, is zijn focus nu gericht op het bijdragen aan uw team in België. Met een sterke band voor zijn patiënten en het verlangen om hun levenskwaliteit te verbeteren, is hij vastberaden om zijn professionele reis voort te zetten in het Nederlandstalige deel van België. Hazem is een ambitieuze orthodontist met een indrukwekkende achtergrond en een vastberaden streven om zichzelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uw team. Met een solide academische basis en een gedegen ervaring is deze kandidaat een aanwinst voor elke multidisciplinaire praktijk die hoogwaardige zorg en een prettige sfeer waardeert.

Wie is Hazem?

Deze vriendelijke en spontane man, die een hechte band met zijn familie heeft, is niet alleen een toegewijde orthodontist, maar ook een gepassioneerde sporter, lezer en muziekliefhebber. Zijn gezonde ambitie is duidelijk in zijn vastberadenheid om de Nederlandse taal snel en effectief onder de knie te krijgen, wat getuigt van zijn motivatie om een nieuwe en betere toekomst op te bouwen voor zowel zichzelf als zijn gezin in België

Talen

Met een moedertaal in Arabisch en vloeiend Roemeens en Engels op B2/C1 niveau, is zijn taalvaardigheid een duidelijk voordeel. Daarnaast beschikt hij over een degelijke beheersing van het Frans op B1 niveau en heeft hij al een basis gelegd in het Nederlands op A2 niveau.

Goed om te weten!

Bovendien heeft hij reeds een RIZIV-nummer, waardoor hij direct inzetbaar is en uw team zonder vertraging kan versterken.

   Vragen?
Hazem
Heeft u een vraag?