Dimitrios

Dimitrios

Grieks, Tandarts

Tandarts

Dimitrios is een tandarts met een rijke achtergrond en een schat aan ervaring. Hij heeft zijn tandartsdiploma behaald aan de Universiteit van Carol Davila in Boekarest, Roemenië, in 1999 en is sindsdien actief als algemeen tandarts. Zijn indrukwekkende carrière begon in 2000, en in 2005 startte hij zijn eigen succesvolle praktijk in Athene, Griekenland.
Met een brede expertise in extracties, endodontie, protheses en parodontale behandelingen, is Dimitrios goed uitgerust om diverse tandheelkundige uitdagingen aan te gaan. Zijn bijzondere affiniteit ligt bij oudere patiënten, waar hij veel ervaring mee heeft opgedaan.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248589

Op naar een nieuwe uitdaging!

Dimitrios is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in het buitenland, met als doel een betere toekomst op te bouwen voor zichzelf in België. Hij is vastbesloten om zijn tandheelkundige kennis en vaardigheden in te zetten voor een nieuwe gemeenschap. Dimitrios is gedreven om een nieuwe uitdaging aan te gaan en financiële stabiliteit te bereiken, wat hem in staat zal stellen meer te genieten van zijn vrije tijd.
Hij zoekt een nieuwe start buiten Griekenland vanwege de bureaucratische uitdagingen en het overaanbod aan tandartsen in zijn thuisland.
Zijn voorkeur gaat uit naar een landelijke omgeving in het Vlaamstalige deel van België, waar hij zijn kennis en ervaring kan benutten.

Wie is Dimitrios?

Dimitrios is een rustige en enigszins introverte persoon, gepassioneerd over zijn vak en zeer flexibel. Buiten zijn werk geniet hij van activiteiten zoals de natuur verkennen, vissen, skiën, hiken, concerten en tijd doorbrengen met vrienden. Zijn sterke punten omvatten eerlijkheid, uitmuntend timemanagement, uitgebreide ervaring en een rustige benadering van uitdagingen.
Dimitrios is niet alleen een ervaren tandarts met uitstekende professionele kwaliteiten, maar ook een toegewijde en veelzijdige persoonlijkheid die waarde kan toevoegen aan uw praktijk. Zijn passie voor zijn vak en zijn streven naar succes maken hem de juiste keuze voor uw tandartspraktijk.

Talen

Op het gebied van taal beheerst Dimitrios het Grieks als moedertaal en heeft hij een goed niveau van Engelse taalvaardigheid (B2).

Goed om te weten!

Dimitrios is momenteel toegewijd aan het leren van de Nederlandse taal. Hij volgt privélessen om zijn betrokkenheid bij zijn nieuwe avontuur te benadrukken.

   Vragen?
Dimitrios
Heeft u een vraag?