Abed

Abed

Nederlands, Tandartsassistent

Tandartsassistent

Tandartsassistent Nationaliteit: Nederlands Werkervaring: 23 jaar werkervaring als tandarts in Syrië Toekomstwensen: Abed heeft de wens om weer in de tandheelkundige sector te werken en zijn carrière voort te zetten. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K252481

Op naar een nieuwe uitdaging!

Abed is op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil graag werken bij een hoogwaardige tandartspraktijk als tandartsassistent. Hij is ambitieus en streeft ernaar zijn tandheelkundige vaardigheden verder uit te breiden door deel te nemen aan bijscholingscursussen. Als u op zoek bent naar een vrolijke, gepassioneerde en ervaren algemeen tandartsassistent die klaar is voor een nieuwe uitdaging, dan is Abed de juiste kandidaat voor u.

Wie is Lilach?

Abed wordt gekenmerkt door zijn geduld, sociale en vriendelijke aard, empathie, nauwkeurigheid, en zijn vermogen om goed in een team te werken. Hobby's: fitness en vakantie Sterke punten: vrolijk, professioneel, gefocust op de patiënt, een verbinder, punctueel.

Talen

Abed spreekt Arabisch als moedertaal. Hij heeft een redelijk niveau van Engels (B1) en een goed niveau van Nederlands (B2).

Goed om te weten!

Abed is een vriendelijke en gemotiveerde professional die graag aan de slag gaat en bereid is om te assisteren in een tandartspraktijk. Zijn rijke ervaring en sterke werkethiek maken hem een waardevolle aanvulling voor uw team

   Vragen?
Abed
Heeft u een vraag?