Ziva

Ziva

Sloveens, Gastro-enteroloog

De enthousiaste Ziva studeerde geneeskunde én gastro-enterologie in Slovenië, het land waar zij geboren en getogen is. Ze woont inmiddels al jaren in Engeland waar ze momenteel bij de NHS werkt. Ziva is bijzonder getalenteerd en in ieder ziekenhuis een aanwinst binnen het team van MDL-artsen. Ze werkt in de volle breedte van haar vakgebied, zowel klinisch als poliklinisch, maar buiten dit is zij ook bekend met transplantaties en leverziekten, al werkt ze hier de laatste jaren wat minder mee. Ze werkt op dit moment veel samen met MDL-artsen in opleiding. De kindergastro-enterologie is haar ook niet onbekend, maar dit heeft niet haar voorkeur. Ze vindt zichzelf geen specialist voor deze doelgroep. Ze werkt dan ook het liefst met volwassen patiënten in de algemene gastro-enterologie.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245936
  • Communicatief
  • Goedlachs
  • Extravert

Op naar Nederland!

Omdat Ziva familie heeft in Den Haag, kent ze de Nederlandse cultuur al redelijk. Ze houdt van de openheid en tolerantie die ze hier tot dusver heeft ervaren. Dit maakt het ook dat ze extra zin heeft om naar Nederland te komen. Ziva vind het belangrijk dat ze werkt in een multidisciplinair team met een vlakke hiërarchie en de mogelijkheid om zich blijven “up to daten” en te ontwikkelen binnen haar vakgebied, dit sluit mooi aan op de ervaringen die zij in Nederland heeft gehad.  

Wie is Ziva?

Ziva is een trotse moeder van twee kinderen, deze heeft ze samen met haar partner waarmee ze getrouwd is. Ze is communicatief erg sterk, heeft een extravert karakter en is goedlachs te noemen. Deze eigenschappen maken haar tot een erg fijne collega. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om musea, architectuur en opera te bewonderen, maar van sporten beoefenen zoals zwemmen en marathonlopen wordt ze ook enthousiast.         

Talen

Ziva spreekt goed Engels, Sloveens, Duits en Italiaans 

Goed om te weten

Ziva is snel beschikbaar!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Ziva
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Ziva
Heeft u een vraag?