Sorin

Sorin

Roemeens, SEH-arts

SEH-arts

Sorin is een leergierige SEH-arts die graag hulp biedt aan mensen. Hij heeft in 2016 zijn studie tot basisarts afgerond en is in 2021 afgestudeerd tot SEH-arts. Waarom hij voor deze studie heeft gekozen, is omdat hij graag iets van betekenis wil doen voor de samenleving maar ook voor zichzelf. Hij heeft een economische studie afgerond en heeft ook een tijd in het economische werkveld gezeten, echter gaf dit weinig voldoening en heeft hij gekozen om de medische wereld te verkennen. Op dit moment werkt hij bij een universitair ziekenhuis en werkt hier in een fijn team. Het vergaat hier als een goed geoliede machine en ze lunchen vaak samen, dit zorgt voor een gezellige sfeer. Wat hij interessant vindt aan zijn baan is dat hij ook echt een verschil kan maken en de patiënt bij een spoedgeval kan helpen.  

Sorin heeft 6 jaar werkervaring, vijf hiervan was tijdens zijn opleiding in de spoedeisende geneeskunde en een jaar EM als specialist. Hij heeft zijn echografie certificaat behaald en oefent hier dagelijks mee. Daarnaast is hij ook teamleider van de SMURD mobiele ICU wanneer deze oproepbaar is. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248173
  • Behulpzaam
  • Eerlijk
  • Ervaringrijk
  • Leergierig

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Sorin is nu op zoek naar een beter leven in Nederland. Hij wil hier graag naartoe vanwege de hoge levensstandaard en de kansen op goed onderwijs voor zijn kinderen. Hij ziet het wel zitten om in een middelmatig/kleine plaatste wonen waar het rustig is en hij een goede balans in zijn werk- en privéleven kan creëren.  

Waar hij naar op zoek is, is een baan bij een ziekenhuis die voorzien zijn van moderne apparatuur, een ICU, een chirurgische afdeling en een medische afdeling hebben. Hij heeft de voorkeur om te werken in gemengde teams in een omgeving met gelijkgestemde collega’s, hij is namelijk van mening dat ervaren artsen veel bijdragen met hun ervaring en kennis en dat jonge artsen juist enthousiast zijn om alles van hen te leren. Ook werkt hij graag in een omgeving waar de nieuwste protocollen worden toegepast en hij zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van werkmaterialen en/of er genoeg medicijnen zijn.

Wie is Sorin?

Sorin is te omschrijven als een nieuwsgierige man die alles wil weten en zijn kennis graag overdraagt aan anderen. Hij is oprecht, eerlijk en houdt van zijn familie. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen, zijn vrouw werkt ook als arts in de spoedeisende geneeskunde.  

Thuis hebben ze een aantal huisdieren, dit zijn twee honden en wat binnen- en buitenkatten waar zij voor zorgen. In zijn vrije tijd gaat Sorin graag op reis met zijn familie om nieuwe ervaringen op te doen. Ook is hij constant bezig om zichzelf te verbeteren, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. 

Talen

Sorin spreekt Roemeens (Moedertaal), Engels (C1), Duits (C2), Frans (A1) en is gestart met zijn lessen om Arabisch te leren. Hij is daarnaast ook zeer enthousiast om de Nederlandse taal te gaan leren! 

Goed om te weten

Zijn familie staat volledig achter zijn keuze om naar Nederland te verhuizen! 

Sorin
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Sorin
Heeft u een vraag?