Semina

Semina

Roemeens, Kinder- en jeugdpsychiater

Kinder- en jeugdpsychiater

Semina is een Roemeense, avontuurlijke vrouw die geneeskunde heeft gestudeerd aan de Carol Davila universiteit te Boekarest. In 2016 heeft ze haar erkenning als arts mogen ontvangen en ze heeft zich vervolgens meteen gestort op de specialisatie naar de kinder- en jeugd psychiatrie. Deze specialisatie heeft zij mogen doen bij een psychiatrisch ziekenhuis en ze heeft dus een goede leeromgeving gehad tijdens haar specialisatie. In 2022 is Semina afgestudeerd en sindsdien mag zij zich ook een kinder- en jeugdpsychiater noemen.

Momenteel werkt Semina in een psychiatrische kliniek, ze behandelt hier patiënten van alle pediatrische leeftijden en heeft vooral veel ervaring met adolescenten. Haar taak is om de consultaties te doen en te beslissen of een patiënt, naast psychotherapie, ook een medische behandeling nodig heeft. Patiënten worden, bij deze kliniek, ambulant behandeld.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247687
  • Avontuurlijk
  • Ervaringrijk
  • Leergierig
  • Open
  • Sociaal

Een nieuwe uitdaging in België!

Semina is op zoek naar meer mogelijkheden om te kunnen groeien in haar vakgebied en verwacht deze in België te vinden. Op dit moment werkt zij namelijk vrij solistisch waardoor ze minder kan leren van collega’s, het contact er niet is en waardoor ze dus minder groei meemaakt dan wanneer ze in België aan de slag kan gaan. Ze wilt dan ook heel graag in een multidisciplinair team komen werken.

Semina vindt het leuk om een grote diversiteit aan patiënten te zien en hiermee te werken. Een voorkeur voor een doelgroep heeft zij dan ook niet.

Wie is Semina?

Semina omschrijft haarzelf als een open, sociale, avontuurlijke, down-to-earth maar ook vooral leergierige vrouw. In haar vrije tijd mag ze zich graag bezig houden met muziek, cinematografie, moderne dans, fotografie en het maken van lange wandelingen.

Talen

Semina spreekt vloeiend Engels, Roemeens en Frans en kan daarnaast ook Spaans spreken. Ze is bereid om de Nederlandse taal te leren

Goed om te weten!

Momenteel is Semina vrijgezel, ze zal dan ook alleen naar België verhuizen maar wordt goed gesteund door familie en vrienden.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Semina
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Semina
Heeft u een vraag?