Roxana

Roxana

Roemeens, Apotheker

Apotheker

Roxana is een ervaren apotheker met een sterke academische achtergrond, afgestudeerd aan de Universiteit van Carol Davila in Medicine and Pharmacy in Bucharest in 2011. Haar indrukwekkende carrière in de farmacie begon in 2010 en ze heeft sindsdien in verschillende apotheken gewerkt, zowel in Roemenië als in Zweden. Momenteel zet Roxana haar expertise in voor een vooraanstaande keten in de regio Stockholm, waar ze haar werkzaamheden verricht in maximaal twee apotheken. Roxana is een gewaardeerde apotheker die bekend staat om haar teamgeest en haar sterke focus op de behoeften van patiënten. Haar uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële bekwaamheid maken haar een waardevolle professional in haar vakgebied.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K252532

Op zoek naar nieuwe kansen!

Roxana is enthousiast op zoek naar nieuwe uitdagingen in België, voornamelijk vanwege haar familie en haar geliefde partner. Ze is vastbesloten om haar carrière verder te ontwikkelen en geeft de voorkeur aan organisaties waar patiëntencontact hoog in het vandaal staat. Roxana wil graag werken op maximaal één tot twee verschillende locaties om de continuïteit van haar werk en relaties met patiënten te kunnen waarborgen. Hoewel haar voorkeurslocatie in de regio Gent ligt, staat ze open voor andere locaties.

Wie is Roxana?

Roxana is een vrolijke, representatieve vrouw met een positieve instelling. Haar interesses omvatten sporten, wandelen in de natuur en het verzorgen van haar twee katten. Ze is een dromer met een groot empathisch vermogen en een creatieve geest. Loyaliteit staat hoog in haar vaandel. Roxana staat te popelen om haar nieuwe toekomst in België te beginnen en kijkt ernaar uit om een boeiende werkgever te vinden die in haar gelooft en samen met haar een gezonde en succesvolle werkrelatie wil opbouwen.

Talen

Naast haar moedertaal Roemeens, beheerst Roxana het Engels, Zweeds en Spaans op een B2+ niveau. Ze is vastberaden om op korte termijn de Nederlandse taal te leren.

Goed om te weten

Ambitieuze kandidaat die zich verder wil ontwikkelen bij de juiste werkgever.

   Vragen?
Roxana
Heeft u een vraag?