Lili

Lili

Hongaars, Basisarts

Basisarts

Lili is een 27-jarige Hongaarse basisarts die onlangs is afgestudeerd aan de Universiteit van Budapest in 2021. Met een brede werkervaring als algemeen basisarts, heeft zij met name tijdens de COVID-periode waardevolle ervaring opgedaan.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248305

Op zoek naar nieuwe uitdaging!

Haar interesse in de psychiatrie heeft haar gemotiveerd om het afgelopen jaar specifieke trainingen te volgen, waaronder "Basics of Psychiatry" (ePsych Academy, 2023), "Advanced Cardiovascular Life Support (ACLS)" (Medtigo Health Education, 2023), "Deprivation of Liberty Safeguards DoLS" (Social Care Institute for Excellence, 2023), "Mental Capacity Act" (elfh NHS, 2023), en "Research, Audit and Quality Improvement" (elfh NHS, 2023). Met een duidelijk doel voor ogen, streeft Lili naar een nieuwe en betere toekomst in Nederland, zowel voor zichzelf als voor haar partner, en ze is vastbesloten om snel te beginnen met de opleiding tot psychiater.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, ambieert Lili een positie bij een GGZ-instelling of op de PAAZ-afdeling van een ziekenhuis. Haar ambitie, gecombineerd met haar professionele toewijding, maken haar de ideale kandidaat voor een organisatie die op zoek is naar een gepassioneerde en enthousiaste basisarts die klaar is voor groei.

Persoonlijke Eigenschappen

Hobby's: fitness en vakantie
Kwaliteiten/sterke punten: gevoel voor humor, doorzetter, creatief, zelfstandig en empathisch
Persoonlijke situatie: getrouwd en twee honden

Talen

Hongaars, Engels en Nederlands op A2-niveau

Goed om te weten

Als spontane en vrolijke professional is Lili klaar om haar carrière in de Nederlandse psychiatrie te ontwikkelen en haar droom om psychiater te worden te verwezenlijken.

   Vragen?
Lili
Heeft u een vraag?