Eszter

Eszter

Hongaars, Oogarts

Oogarts

Eszter, een ervaren oogarts met een rijke internationale achtergrond, is op zoek naar nieuwe uitdagingen in Nederland. Met meer dan een decennium ervaring in verschillende ziekenhuizen en privépraktijken in Europa, waaronder Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije, heeft Eszter een brede expertise ontwikkeld in diverse oogchirurgische ingrepen, zoals cataractoperaties, intravitreale injecties en laserbehandelingen. Ze streeft ernaar haar kennis verder uit te breiden en te werken in een gerenommeerde privépraktijk waar ze haar passie voor oogheelkunde kan combineren met een goede balans tussen werk en privé.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K207247
  • Bedachtzaam
  • Doorzettingsvermogen
  • Empatisch
  • Ervaringrijk
  • Leergierig

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Eszter streeft naar een nieuwe uitdaging in haar carrière als ervaren oogarts. Ze zoekt een bloeiende privépraktijk waar ze haar volledige expertise kan benutten, met minimale weekend- en avondnachtdiensten om een goede balans tussen werk en privé te behouden. Haar doel is om haar ervaring uit te breiden, financiële stabiliteit te bereiken en tegelijkertijd te genieten van een gezonde work-life balance.

Wie is Eszter?

Eszter straalt vriendelijkheid en kalmte uit in haar persoonlijkheid. Ze is een warme en relaxte vrouw, met een oprechte interesse in anderen.

Buiten haar werk heeft Eszter een gepassioneerde liefde voor fotografie en kunst, die haar creatieve geest voedt en haar inspireert in haar dagelijks leven.

Talen

Eszter is meertalig en beheerst het Hongaars op het hoogste niveau, C2. Ze spreekt vloeiend Duits en Engels op een gevorderd niveau, C1. Daarnaast is ze vastbesloten om snel Nederlands te leren, wat getuigt van haar toewijding om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving en haar professionele ontwikkeling te bevorderen.

Goed om te weten

Haar familie staat volledig achter zijn keuze om naar Nederland te verhuizen! 

 Eszter
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
 Eszter
Heeft u een vraag?