Estelle

Estelle

Franse, Geriater

Geriater

Altijd al was Estelle geïnteresseerd in hoe het menselijk lichaam nou eigenlijk in elkaar zit en werkt. Mede hierdoor heeft ze de interesse voor haar vak ontwikkeld. In 2017 studeerde ze af als geriater. De reden dat ze deze richting gekozen heeft, is omdat ze het erg belangrijk en “eindeloos” vindt. Ze leert elke dag nog van de uitdagingen die ze meemaakt en de verhalen van de ouderen vindt ze leuk om aan te horen. Inmiddels heeft ze 4,5 jaar ervaring waardoor ze veel geleerd heeft. Haar ervaring is voornamelijk in de acute zorg. Hier heeft ze geleerd hoe ze snel kan reageren, met calamiteiten om moet gaan en hoe ze consultaties goed uit kan voeren.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248210
  • Creatief
  • Leergierig
  • Gemotiveerd

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Estelle heeft in haar thuisland steeds meer moeite met het behandelen van haar patiënten. Dit komt omdat er steeds minder geld beschikbaar is, waardoor er steeds minder mogelijk is. Ze zou cliënten graag behandelen op een goede manier, ze heeft het idee dat dat in België beter kan. Ze vindt het belangrijk dat de patiënten goed behandeld worden en dat er een goede sfeer heerst. In België hoopt ze verder te groeien als geriater om zo haar kwaliteit te kunnen blijven verbeteren. Zo volgt ze op dit moment een cursus anesthesie reanimatie ICU voor ouderen.

Wie is Estelle?

Estelle is een leuke vrouw die goed met haar collega’s is. Ze vindt het leuk om met hen samen te werken, omdat ze gelooft dat je op deze manier de beste zorg kan leveren. Ze is open minded, leergierig en soms ietwat ongeduldig. Ze is op dit moment alleenstaand en haar familie staat 100% achter haar keuze om naar België te vertrekken. In haar vrije tijd vindt Estelle het heerlijk om te sporten, zwemmen, reizen, met kunst bezig te zijn, zich te interesseren in psychologie en met vrienden en familie te zijn.

Talen

Estelle spreekt Engels op C1 niveau, Frans op C2 niveau en Nederlands op A1 niveau. Daarbij spreekt ze ook Spaans. Met het leren van de Nederlandse taal is ze op dit moment bezig.

Estelle
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Estelle
Heeft u een vraag?