Corina Kinderarts (Franstalig)

Corina Kinderarts (Franstalig)

Roemeens, Kinderarts

Kinderarts

Na haar medische studies te hebben afgerond aan de prestigieuze Universiteit van Boekarest in 2018, begon Corina aan een reis om een bekwaam kinderarts te worden.

Corina's passie voor het werken met kinderen en haar droom om een positieve invloed te hebben op hun leven, motiveerden haar om zich te specialiseren in de kindergeneeskunde. In 2018, met haar diploma op zak, was ze vastberaden om de wereld te verkennen en waardevolle ervaring op te doen in haar vakgebied. Corina besloot om kansen te zoeken in Bordeaux, Frankrijk, waar ze haar vaardigheden en expertise aanscherpte

Eigenschappen

Kandidaat ID: K252269
  • Wil zich blijven ontwikkelen
  • Punctueel
  • Sociaal
  • Flexibel

Op zoek naar een nieuwe uitdaging !

Corina is op zoek naar een nieuwe uitdaging en functie bij een goed ziekenhuis in het Franstalige gedeelte van België. Ze heeft eerder al in Frankrijk gewoond en gewerkt maar ze wil zich graag nu voor de langere termijn vestigen in België. België ziet ze als een goed land om zich verder te ontwikkelen als specialist vanwege het uitstekende gezondheidszorg.

Haar ambitie omvat groei als kinderarts en ze is geïnteresseerd om in de toekomst te het werken met complexere medische casussen. Haar ambitie is ook zichtbaar in het feit dat ze nu nog verder aan het studeren is, voor een PHD in Physiology.

Wie is Corina ?

Corina is een spontane en vriendelijke jongedame met een sterke teamspeler mentaliteit. Haar sterke punten zijn  haar punctualiteit, flexibiliteit en serieuze aanpak van haar werkzaamheden. Haar vrije tijd besteed Corina graag in de bergen waar ze graag hiked of kampeert. Verder lees ze graag maar kan ze ook heerlijk ontspannen voor de tv.

Talen

Haar moedertaal is Roemeens en verder spreek ze nog Frans en Engels op B2 niveau

   Vragen?
Corina Kinderarts (Franstalig)
Heeft u een vraag?