Rumyana - Tandarts uit Bulgarije

Rumyana - Tandarts uit Bulgarije
Terug naar overzicht

"Verhuizen naar Nederland was zoveel makkelijker met Care Force'

Rumyana Tandarts
Tandheelkundig

"Vorig jaar ben ik met mijn man verhuisd, op zoek naar een nieuw begin. We zijn een jong tandheelkundig stel met een klein kind, dus we hadden serieuze hulp nodig tijdens het hele immigratieproces. Gelukkig was Care Force er om ons te begeleiden. Het zijn geweldige professionals en door de goede scheiding van het werk heb je altijd direct contact met de juiste persoon voor je vraag of de problemen waar je tegenaan loopt. Daarnaast hebben ze voor ons een taalschool gevonden met de beste taaldocenten die we ooit hebben gehad, een mooi en betaalbaar huis, een kleuterschool voor onze dochter en een baan voor ons beiden in dezelfde tandheelkundige kliniek die onze wens was. Ze luisteren echt naar je eisen en ze worden je vrienden.

Alleen wonen zonder vrienden en familie om je heen zorgt ervoor dat je je een beetje eenzaam voelt. Er waren dus momenten dat we naar kantoor gingen om een ​​kop koffie te drinken en te praten met iemand die je steunt en in je gelooft. Alleen al die kleine en gemakkelijke gesprekken zorgden ervoor dat we ons thuis voelden.

Alweer een jaar geleden begonnen we ons avontuur met Care Force. Inmiddels hebben we veel professionele ervaring opgedaan en blijven we ons ontwikkelen. We kunnen niet tevredener zijn met Care Force en daarom bevelen we ze altijd aan bij vrienden en collega's die geïnspireerd zijn door ons verhaal."


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Rumyana - Tandarts uit Bulgarije
Heeft u een vraag?