Marine - Huisarts uit Frankrijk

Marine - Huisarts uit Frankrijk
Terug naar overzicht

"Alles is goed gegaan en ik ben heel enthousiast over mijn toekomst hier in Nederland. Ik ben Care Force dankbaar voor hun steun"

Marine Dokter
Medisch

"Ik ben Marine, 32 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Frankrijk (Rennes in Bretagne) waar ik mijn geneeskundestudie heb gedaan. Na mijn specialisatie als huisarts ben ik naar België verhuisd en werkte ik drie jaar als huisarts in Brussel. Hier werkte ik samen met andere huisartsen en paramedici in teamverband.

Omdat mijn partner Nederlander is, was België een goede tussenstop voor ons vanwege de taal, maar we wilden graag in Nederland aan onze toekomst bouwen. Toen ik de vacature bij Care Force zag, heb ik direct gereageerd. Careforce heeft alles goed geregeld. Ik heb eerst een intensieve taaltraining gehad. Ik werk nu sinds 2 maanden als verzekeringsarts in Hengelo en ik woon inmiddels in Deventer. Alles is goed gegaan en ik ben heel enthousiast over mijn toekomst hier in Nederland. Ik ben Care Force dankbaar voor hun steun. Ze hebben me geholpen met de erkenning van mijn diploma’s, met mijn taaltraining en de toets, om een huis te zoeken en om mijn huidige baan te hebben. Dankzij Care Force kon ik mijn carrière als arts in Nederland begonnen."


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Marine - Huisarts uit Frankrijk
Heeft u een vraag?