Fernando - Tandarts uit Portugal

Fernando - Tandarts uit Portugal
Terug naar overzicht

"Ik zal Care Force altijd erg dankbaar zijn en ik zal ze altijd aanbevelen."

Fernando tandarts
Tandheelkundig

"Ik kwam in januari naar Nederland en ik kwam bij Care Force. Ik werk sinds augustus in een Nederlandse tandartspraktijk en ik ben gelukkiger dan ooit. Het was geen gemakkelijk proces, maar Care Force heeft er alles aan gedaan om het ook geen moeilijk proces te laten worden.

De eerste 4/5 maanden ben ik naar Arnhem geweest en daar heb ik mijn Intensieve Taalcursus gehad. Vanaf het begin was Care Force eerlijk en zei tegen mij dat het niet makkelijk zal zijn. En ze hadden gelijk, dat was het niet. Maar ze zeiden ook dat het mogelijk was met hard werken. En ze hadden weer gelijk. En de taaldocenten waren geweldig. Zonder hen zou niets van dit alles mogelijk zijn. Care Force was altijd aanwezig. Ze hadden altijd contact met ons en met de docenten. Ze vroegen "hoe gaan de lessen?" maar ook "hoe gaat het met je?" of “heb je het naar je zin in Nederland?”. Ze maken zich zorgen over de professionele kant van de situatie, maar ook over de persoonlijke kant van de situatie. In Arnhem verbleef ik in het huis van een Nederlands meisje, zij was mijn “Gastgezin”. Ze probeerde mij altijd te helpen, ook al was ze dat niet verplicht. Ze was ook belangrijk in mijn reis en daar ben ik ook dankbaar voor.

Mijn reis was niet gemakkelijk en met de Corona-situatie had het een aantal moeilijke momenten. Maar Care Force was er altijd. Ik ben het levende bewijs dat Care Force je niet in de steek laat. Ik slaagde niet de eerste keer voor de AKV-test, maar Care Force bleef aan mijn zijde totdat ik geslaagd was voor de test. En ze hebben er alles aan gedaan om mij te helpen. En ze waren onvermoeibaar om mij te helpen een tandartspraktijk te vinden waar ik zou passen en waar ik gelukkig zou zijn. Ze waren aan mijn zijde tijdens het interview met de tandartspraktijk en ze hielpen mij bij het vinden van een nieuw huis. En ze hielpen mij met alle papieren en bureaucratie. Zelfs eenvoudige dingen bij het beginnen van een nieuw leven op een nieuwe plek, ik wist dat ik alles kon vragen. En ik weet dat ik het nog steeds kan, want zelfs nu heb ik het gevoel dat ze nog steeds om me geven. Ik heb het gevoel dat als ik in de toekomst iets nodig heb, ze altijd beschikbaar zouden zijn om me te helpen. Timo vroeg mij vandaag om de ervaring met Care Force in een zin te omschrijven. "Het is mogelijk om eenzaam in een nieuw land te komen en je nooit alleen te voelen". Dit is de zin, ik was nooit alleen.

Ik zal Care Force altijd erg dankbaar zijn en ik zal ze altijd aanbevelen."


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Fernando - Tandarts uit Portugal
Heeft u een vraag?