Konstantin - Psychiater uit Litouwen

Konstantin - Psychiater uit Litouwen
Terug naar overzicht

"Nederlands: van nul tot gezellig."

Konstantin psychiater
Medisch

"Ik wist altijd dat ik in het buitenland wilde werken. Niet een bepaald land, maar ergens waar psychiatrie en heel de gezondheidszorg op een hoger niveau is. Maar ik wachtte op iets speciaals om de eerst stap te zetten.

Anderhalf jaar geleden kreeg ik een berichtje van Care Force met een korte vraag - “wil jij in Nederland werken?” Na het skype-gesprek met algemene introductie over Nederland wist ik dat ik zal gaan proberen om in Nederland te werken.

In november 2018 ben ik met mijn taalstudie begonnen. Het was echt moeilijk om de taal vanaf nul te leren. Het ging met hoogte- en dieptepunten, maar ik heb genoeg ondersteuning en persoonlijke aandacht gekregen om met deze moeilijkheid om te gaan.

Tijdens mijn studie hield Care Force zich bezig met mijn documenten en erkenning als psychiater. Ik hoefde mij hier geen zorgen over te maken. En toen ik (uiteindelijk) klaar was met mijn taaltoets, hadden de medewerkers van Care Force een gezellig woning in de beste stad van heel Nederland voor mij gevonden.

Ik zet mijn eerste stappen in Nederland als een zorgverlener, maar ik vind het al super gezellig!"


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. 

   Vragen?
Konstantin - Psychiater uit Litouwen
Heeft u een vraag?