Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Zakelijke referenties

“Als Care Force onze perfecte kandidaat niet vindt, dan bestaat ‘ie niet.”

Maurice Pfeil, Mondzorgkliniek Oud-Beijerland

“In 2009 kwamen we voor het eerst in contact met Care Force. We zochten toen een tandarts voor onze mondzorgkliniek. Onze belangrijkste wens: een sociale collega met gevoel voor humor, die goed past in ons team.

Care Force bracht onze organisatie onder de aandacht in heel Europa. Met succes, want al snel was er een match! Vervolgens nam onze contactpersoon bij Care Force alles uit handen: registraties, diploma-erkenningen, een intensieve taalcursus én zelfs de contractonderhandeling. Het contact verliep prettig: snel, efficiënt en vriendelijk.

Inmiddels hebben we Care Force vaker ingeschakeld. Ons team is nu verrijkt met collega’s uit Duitsland, Portugal, Roemenië en Griekenland. En hebben we binnenkort weer iemand nodig? Eén belletje naar Care Force en alles wordt geregeld. Ontzorgen, dat is echt de kracht van Care Force.”

‘’Zeer professioneel, vlot en altijd met een luisterend oor naar onze wensen’’

Frank Theunis, Directeur, Diagnose Centrum Lommel

"De werkwijze van Care Force is zeer professioneel, vlot en altijd met een luistert oor naar de wensen van het Diagnosecentrum. De voorselectie van Care Force  is heel goed en professioneel waardoor wij enkel geschikte kandidaten aangeleverd kregen. Dit heeft voor een snelle doorstroom gezorgd een snelle aanname van 2 medisch specialisten. De trajectbegeleiding (registratie etc. in België) en de integratie van de kandidaten in België gaat vlot en de artsen begeleiding tezamen met de taalopleiding is erg belangrijk en goed geregeld."