Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Onze purpose

Hier staat Care Force voor

Care Force brengt vraag en aanbod samen en wij staan voor een zorgeloos bemiddelingsproces. 

Onze werkwijze is to-the-point. Tijd nemen voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Documenten en registraties tot in de puntjes verzorgen. Zorgen voor een goede ontvangst in een nieuw land. Kandidaten coachen bij het leren van de Nederlandse taal. Zorgen dat alles klopt: voor een tevreden opdrachtgever en kandidaat!

Care Force voor kandidaten

Onze kandidaten hebben een droom. Ze willen een beter leven en daar helpen wij bij door het vinden van hun droombaan. Soms weten kandidaten nog niet dat ze op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met zulke kandidaten hebben wij veel contact om ze te ondersteunen een weloverwogen keuze te maken. Het helpt dat wij kandidaten die twijfelen in contact kunnen brengen met andere kandidaten, die het traject al hebben doorlopen en dat wij in de meeste gevallen kandidaten benaderen voor een specifieke baan bij topwerkgevers in Nederland en België. 

Care Force voor opdrachtgevers

Jasper Willems heeft in 2002 Care Force opgericht en heeft zichzelf ten doel gesteld om een echte bijdrage te leveren aan het oplossen van het zorgtekort, door buitenlandse medische professonals te enthousiasmeren om hun leven en carrière voort te zetten in Nederland of België. Wij voegen waarde toe omdat onze kandidaten langdurig werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers. 

“Ik geloof dat het tekort aan zorgprofessionals oplosbaar is.” - Jasper Willems, oprichter Care Force -

Care Force voor medewerkers

Care Force als leerbedrijf (SBB)
We verwelkomen als erkend leerbedrijf elk jaar een aantal stagiaires. Bij het aannemen van teamleden staan intrinsieke maatschappelijke betrokkenheid, daadkracht, relativeringsvermogen en teamgeest voorop. Werken bij Care Force betekent kiezen voor diversiteit. Samen in een sterk en een multicultureel team, met respect voor elkaar, de beste kandidaten uit Europa met de beste werkgevers in Nederland en België matchen. Geen dag is hetzelfde en wij bieden voldoende mogelijkheden om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien met de juiste begeleiding. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.