Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Geschiedenis

Het ontstaan van Care Force

Care Force verplaatst zich in buitenlandse medische professionals. Je carrière voortzetten in een ander land is spannend. Dan is het prettig als een betrokken team je goed ontvangt en begeleidt. Zodat alle procedures op rolletjes lopen en je snel je draai vindt in een ander land.

De kracht achter Care Force

In 2002 ontmoette oprichter en eigenaar Jasper Willems een Zuid-Afrikaanse arts, die graag in het buitenland aan de slag wilde. Op dat moment was er in Nederland een groot tekort aan getalenteerde artsen. Jasper zag een kans en richtte Care Force op. Het bleek een gouden zet.

Meer dan bemiddeling

De laatste jaren is onze focus verschoven naar kandidaten uit Europa. Bij het zoeken naar goede kandidaten is taal altijd een belangrijk onderdeel geweest, maar de eisen zijn wel steeds strenger geworden. Per 1 januari 2017 is er namelijk een bewijs van taalvaardigheid op B2+ niveau verplicht om als buitenlandse medische professional in het Nederlandse BIG-register te worden opgenomen. Care Force heeft daarom de afgelopen jaren geïnvesteerd in het opzetten van een eigen taalopleiding, welke wordt aangeboden via de Care Force Language Academy. 

Bewezen succes

Care Force is thuis in de medische wereld. Onze specialisten weten wat opdrachtgevers in kandidaten zoeken, en andersom. En wat er nodig is voor een soepel immigratieproces. Sinds 2002 een bewezen succes: inmiddels heeft Care Force meer dan 1.000 medisch professionals, verpleegkundigen en tandartsen uit heel Europa aan een nieuwe toekomst geholpen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.