Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Organisatie en visie

Dit is Care Force

Care Force verplaatst zich in de medisch professional, verpleegkundige en tandarts. Je carrière voortzetten in het buitenland is spannend. Dan is het prettig als een betrokken team je goed ontvangt en begeleidt. Zodat alle procedures op rolletjes lopen en je snel je draai vindt in een ander land.

De kracht achter Care Force

In 2002 ontmoette oprichter en eigenaar Jasper Willems een Zuid-Afrikaanse arts, die graag in het buitenland aan de slag wilde. Op dat moment was er in Nederland een groot tekort aan getalenteerde artsen. Jasper zag een kans en richtte Care Force op. Het bleek een gouden zet.

“Ik geloof dat het tekort aan zorgprofessionals in Nederland oplosbaar is.” - Jasper Willems, oprichter Care Force -

Dit doen we graag

Onze werkwijze is to-the-point. Tijd nemen voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Documenten en registraties tot in de puntjes verzorgen. Zorgen voor een goede ontvangst in een nieuw land. Kandidaten coachen bij het leren van de Nederlandse taal. Zorgen dat alles klopt: voor een tevreden opdrachtgever en kandidaat!

Bewezen succes

Care Force is thuis in de medische wereld. Onze specialisten weten wat opdrachtgevers in kandidaten zoeken, en andersom. En wat er nodig is voor een soepel immigratieproces. Sinds 2002 een bewezen succes: inmiddels heeft Care Force meer dan 1.000 medisch professionals, verpleegkundigen en tandartsen uit heel Europa aan een nieuwe toekomst geholpen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.