Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Team Care Force

Ontmoet onze medewerkers

 • Nathalie

  Managing director

  Met haar bruisende persoonlijkheid, jarenlange ervaring in de commerciële gezondheidszorg en passie voor marketing, is Nathalie de aangewezen persoon om Care Force de komende jaren te laten groeien. Nathalie werkt graag bij een organisatie met een duidelijke purpose. Bij Care Force voelde ze zich gelijk thuis. Care Force is groot geworden omdat er liefde in het bedrijf is gestopt. Als Managing Director heeft zij een veelzijdige baan, waarbij zij verantwoordelijk is voor de gehele bedrijfsvoering. 

  Waar krijgt Nathalie energie van?
  "Care Force heeft een enorme groeiambitie en onze dienstverlening draagt echt iets bij! Dat merk ik elke dag. Wij zorgen ervoor dat kandidaten hun leven kunnen verbeteren, wij helpen ze bij een betere toekomst. Daarnaast draagt onze dienstverlening ook bij aan het oplossen van het zorgtekort in Nederland en Belgie. Het wachten op een kandidaat van Care Force, is de moeite waard. Dat beloven wij. En we staan niet stil. Wij blijven innoveren en nieuwe markten veroveren."

 • Hans

  Accountmanager Medical

  Met jarenlange reis- en werkervaring startte Hans in 2008 bij Care Force. Hans is het centrale aanspreekpunt voor alle artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen. Zijn passie: verbinding maken tussen mensen én professionals op weg helpen naar een droombaan. Hans inspireert zijn team met zijn betrokkenheid, enthousiasme en gevoel voor humor.  

  Wat vindt Hans het leukst om te doen?  
  “De intake- en sollicitatiegesprekken met kandidaten en opdrachtgevers. Het geeft enorm veel voldoening om mensen verder te brengen.”   

 • Lisa

  International Recruiter

  Lisa komt uit Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Als recruiter herkent ze direct de competentie van de kandidaten en zorgt ze ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt.

  Wat vindt Lisa het leukst om te doen?
  'Hoe kan ik mijn werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren?'. Dat is de vraag die ze zichzelf stelt met elke nieuwe uitdaging en met elke nieuwe verantwoordelijkheid.

 • Rob

  Accountmanager Dentistry

  Voor Rob heeft de tandheelkunde wereld geen geheimen meer. Hij bracht 9 jaar van zijn leven door in een grote tandartspraktijk in Zuid-Nederland, waar ze ook buitenlandse tandartsen rekruteerden en assisteerden. Door die unieke ervaring weet Rob dat kandidaten uit andere landen, met verschillende culturen en gedragingen, om een andere benadering vragen. Een Zuid-Europese tandarts die in november zijn prettige klimaat verruilt voor Nederland en zijn familie mist, heeft behoefte aan persoonlijke contact met team Care Force. Met Rob's open geest, gezonde nieuwsgierigheid en onvermoeibare drive om het goede te bereiken, staat hij klaar voor ze. 

  Waar haalt Rob energie vandaan?
  “Iedereen een grote glimlach bezorgen. Zowel kandidaat- als tandartspraktijk. Onze cliënten zijn blij dat ze eindelijk een goede tandarts hebben gevonden waarmee ze de praktijk draaiende kunnen houden. Een tandarts-kandidaat is andere de kant dolblij met een veelbelovende nieuwe toekomst in Nederland of België. 

 • Tracy

  International Recruiter

  Tracy groeide op in Brazilië en had als jong meisje al een ontembare drang om de wereld te ontdekken. Voordat ze voor liefdesdoeleinden naar Nederland verhuisde, woonde ze twee jaar in de VS, waar ze studeerde en werkte als Au-Pair. Tracy is een aanwinst voor Care Force. Ze spreekt meerdere talen en weet op basis van haar eigen ervaringen, mensen over te halen om naar Nederland of België te komen om hun leven te verbeteren. Anderen helpen is altijd iets geweest wat Tracy graag doet. In haar vrije tijd ondersteunt ze Brazilianen, die net naar Nederland zijn verhuisd, om te integreren en zich thuis te voelen.

  Wat vindt Tracy het leukst om te doen?
  “Omdat ik ervoor heb gekozen om zelf een toekomst in Nederland op te bouwen, vind ik het leuk om kandidaten te vertellen over de onbegrensde mogelijkheden die je als Nederlander hebt. Vrijheid, een goed leven, een goede balans tussen werk en privé. Je kunt zijn wat je wilt zijn.”

 • Elena

  International Recruiter

  Elena werd geboren in Spanje en kwam naar Nederland, deels uit liefde en deels om dit kleine en onbekende land met zoveel carrièremogelijkheden te leren kennen. Elena voelt zich helemaal thuis bij Care Force. Ze weet de juiste snaar te raken bij de kandidaten, omdat ze ook in een ander land een ander leven heeft gekozen. Elena weet op haar eigen manier eventuele bezwaren van kandidaten weg te nemen. Kandidaten openen zich gemakkelijk wanneer ze contact hebben met Elena, vanwege haar vriendelijkheid en luisterend oor. 

  Wat vindt Elena het leukst om te doen?
  “Ik ben zo dankbaar dat ik een enorm verschil kan maken in het leven van mensen door ze de juiste begeleiding te bieden. Vanaf het moment dat kandidaten contact met ons opnemen tot het moment dat ze aan de slag gaan, wil ik ervoor zorgen dat ze zo min mogelijk stress ervaren.”

 • Laura

  Consultant Dentistry

  Laura is een multi-talent: ze regelt voor tandartskandidaten alle registraties, huisvesting en ze coördineert de taalcursussen aan de Care Force Language Academy. Zo draagt ze eraan bij dat kandidaten snel hun draai vinden op hun nieuwe werkplek in Nederland of België. Het contact en de cultuuruitwisseling met tandartsen uit heel Europa vindt ze fascinerend.

  Waar krijgt Laura energie van?
  “Als een kandidaat er even doorheen zit en ik hem weer moed en vertrouwen kan geven.”

 • Maaike

  Consultant Medical

  Toen Maaike 19 was, verhuisde zij van Nederland naar Spanje om te gaan werken als au pair en om de taal te leren. Zij heeft toen ervaren hoe het is om in je eentje een begin te maken in een nieuw land, en hoe welkom je je voelt als iemand je op weg helpt. Maaike is een belangrijke schakel in het recruitment proces. Zij heeft regelmatig contact met onze kandidaten en opdrachtgevers en zorgt ervoor dat het al het papierwerk in orde komt. Haar jarenlange werkervaring als operationeel manager komt hierbij uitstekend van pas. Maaike regelt het, met een glimlach.

  Waar krijgt Maaike energie van?
  “Kandidaten helpen de juiste weg te bewandelen. Als ze obstakels tegenkomen, ben ik diep gedreven om deze beperkingen op te heffen. Hen zoveel mogelijk ontzorgen en ervoor zorgen dat ze hun echte leven gemakkelijk weer kunnen opbouwen.”

 • Jelle

  ICT en consultant

  ‘Bij wie moet ik zijn voor….?’ Waarschijnlijk bij Jelle, want hij weet álles. ICT-talent én altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Dankzij zijn kennis kunnen onze collega’s weer vooruit. En lopen procedures op rolletjes. Dus loop even bij Jelle binnen, dan is het 1,2,3… geregeld!

  Waar haalt Jelle voldoening uit?
  “Achter de schermen ervoor zorgen dat anderen hun werk goed kunnen doen.”

 • Patricia

  Financieel medewerker

  Maak kennis met onze cijfer-expert: Patricia! Ze is verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Haar dagelijkse uitdaging: de bedrijfsadministraties in orde maken en administratieve processen nóg efficiënter inrichten. Dankzij Patricia’s zorgvuldige werk en analytisch denkvermogen staat de boekhouding van Care Force als een huis.

  Waar haalt Patricia voldoening uit?
  “Als ik ervoor kan zorgen dat alles op financieel gebied 100% klopt.”

 • Regina

  Eigenaar

  Een gestroomlijnde organisatie, waarin elke collega zich thuis voelt. Met gezonde financiën, ludieke teamuitjes en originele marketingacties. Regina krijgt het voor elkaar! Haar tomeloze energie, humor en wiskundige brein zijn onmisbaar voor het team.

  Waar krijgt Regina energie van?
  “Een gave beursstand, een slim businessmodel dat werkt, een persoonlijk gesprek met een collega. Dat maakt me blij!”

 • Jasper

  Eigenaar

  Jasper is de oprichter en drijvende kracht achter Care Force. Als sinds 2002. Zijn gedrevenheid, mensgerichte werkwijze en internationale werkervaring komen als ondernemer goed van pas. Hij heeft nog regelmatig contact met opdrachtgevers en kandidaten. Een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat, daar gaan we voor bij Care Force. 

  Waar krijgt Jasper energie van?
  "Organisaties die Care Force nog niet kennen, enthousiast maken over onze dienstverlening en werkwijze. Wij doen het echt anders en daar zijn wij trots op. Onze kandidaten zijn ook blij met onze intensieve bemiddeling. Laatst zag ik een kandidaat aan het werk met een smile van oor tot oor. Daar doen we het voor!”

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.