Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Het team

Het team van careforce

Ontdek de drijvende kracht achter Care Force. Ontmoet onze teamleden. 

Ons team

 • Jasper

  Managing Director
  Jasper is de drijvende kracht achter Care Force. Als directeur zorgt hij ervoor dat de totale operatie van Care Force klopt: van financiën en juridische zaken tot de werving en selectie van nieuwe collega’s. Zijn gedrevenheid, mensgerichte werkwijze en internationale werkervaring komen in deze rol goed van pas.

   

  Waar krijgt Jasper energie van?
  Onze opdrachtgevers bezoeken. Laatst zag ik een kandidaat aan het werk met een smile van oor tot oor. Daar doen we het voor!”

 • Regina

  Commercial Director
  Een gestroomlijnde organisatie waarin elke collega zich thuis voelt. Met gezonde financiën, ludieke teamuitjes en originele marketingacties. Regina krijgt het voor elkaar! Haar tomeloze energie, humor en wiskundige brein zijn onmisbaar voor het team.

  Waar krijgt Regina energie van?
  “Een gave beursstand, een slim businessmodel dat werkt, een persoonlijk gesprek met een collega. Dat maakt me blij!”

 • Hans

  Accountmanager Medical 
  Met jarenlange reis- en werkervaring startte Hans in 2008 bij Care Force. Hans is het centrale aanspreekpunt voor alle artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen. Zijn passie: verbinding maken tussen mensen én professionals op weg helpen naar een droombaan. Hans inspireert zijn team met zijn betrokkenheid, enthousiasme en gevoel voor humor.  

   

  Wat vindt Hans het leukst om te doen?  
  “De intake- en sollicitatiegesprekken met kandidaten. Het geeft voldoening om mensen verder te brengen.”   

 • Laura

  Consultant Dentistry
  Laura is een multi-talent: ze regelt voor tandartskandidaten alle registraties, huisvesting en ze coördineert de taalcursussen aan de Care Force Language Academy. Zo draagt ze eraan bij dat kandidaten snel hun draai vinden op hun nieuwe werkplek in Nederland of België. Het contact en de cultuuruitwisseling met tandartsen uit heel Europa vindt ze fascinerend.

  Waar krijgt Laura energie van?
  “Als een kandidaat er even doorheen zit en ik hem weer moed en vertrouwen kan geven.”

 • Lisa

  Marketing Consultant & Recruiter 

  Lisa is een HR-professional op het gebied van tewerkstelling van medisch personeel.

  Als Marketing Consultant is ze een echte netwerker, een ondernemend persoon, ze werkt betrouwbaar en zorgt voor een slimme en effectieve advertentiecampagne om ons aanbod populair te maken.

  Als Recruiter herkent ze direct de competentie van de kandidaten en zorgt ze ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt.

  Wat vindt ze het leukst om te doen?
  'Hoe kan ik mijn werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren?'. Dat is de vraag die ze zichzelf stelt met elke nieuwe uitdaging en met elke nieuwe verantwoordelijkheid.

 • Jelle

  Consultant
  ‘Bij wie moet ik zijn voor….?’ Waarschijnlijk bij Jelle, want hij weet álles. ICT-talent én altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Dankzij zijn kennis kunnen onze collega’s weer vooruit. En lopen procedures op rolletjes. Dus loop even bij Jelle binnen, dan is het 1,2,3… geregeld!

   

  Waar haalt Jelle voldoening uit?
  “Achter de schermen ervoor zorgen dat anderen hun werk goed kunnen doen.”

 • Patricia

  Medewerker Finance
  Maak kennis met onze cijfer-expert: Patricia! Ze is verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Haar dagelijkse uitdaging: de bedrijfsadministraties in orde maken en administratieve processen nóg efficiënter inrichten. Dankzij Patricia’s zorgvuldige werk en analytisch denkvermogen staat de boekhouding van Care Force als een huis.


  Waar haalt Patricia voldoening uit?
  “Als ik ervoor kan zorgen dat alles op financieel gebied 100% klopt.”

 • Maaike

 • Tracy

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.