Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis
 

Het team

Het team van careforce

Ontdek de drijvende kracht achter Care Force. Ontmoet onze teamleden. 

Ons team

 • Jasper

  Managing Director
  Jasper is de drijvende kracht achter Care Force. Als directeur zorgt hij ervoor dat de totale operatie van Care Force klopt: van financiën en juridische zaken tot de werving en selectie van nieuwe collega’s. Zijn gedrevenheid, mensgerichte werkwijze en internationale werkervaring komen in deze rol goed van pas.

   

  Waar krijgt Jasper energie van?
  Onze opdrachtgevers bezoeken. Laatst zag ik een kandidaat aan het werk met een smile van oor tot oor. Daar doen we het voor!”

 • Regina

  Commercial Director
  Een gestroomlijnde organisatie waarin elke collega zich thuis voelt. Met gezonde financiën, ludieke teamuitjes en originele marketingacties. Regina krijgt het voor elkaar! Haar tomeloze energie, humor en wiskundige brein zijn onmisbaar voor het team.

  Waar krijgt Regina energie van?
  “Een gave beursstand, een slim businessmodel dat werkt, een persoonlijk gesprek met een collega. Dat maakt me blij!”

 • Hans

  Accountmanager Medical 
  Met jarenlange reis- en werkervaring startte Hans in 2008 bij Care Force. Hans is het centrale aanspreekpunt voor alle artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen. Zijn passie: verbinding maken tussen mensen én professionals op weg helpen naar een droombaan. Hans inspireert zijn team met zijn betrokkenheid, enthousiasme en gevoel voor humor.  

   

  Wat vindt Hans het leukst om te doen?  
  “De intake- en sollicitatiegesprekken met kandidaten. Het geeft voldoening om mensen verder te brengen.”   

 • Laura

  Consultant Dentistry
  Laura is een multi-talent: ze regelt voor tandartskandidaten alle registraties, huisvesting en ze coördineert de taalcursussen aan de Care Force Language Academy. Zo draagt ze eraan bij dat kandidaten snel hun draai vinden op hun nieuwe werkplek in Nederland of België. Het contact en de cultuuruitwisseling met tandartsen uit heel Europa vindt ze fascinerend.

  Waar krijgt Laura energie van?
  “Als een kandidaat er even doorheen zit en ik hem weer moed en vertrouwen kan geven.”

 • Jelle

  Consultant
  ‘Bij wie moet ik zijn voor….?’ Waarschijnlijk bij Jelle, want hij weet álles. ICT-talent én altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Dankzij zijn kennis kunnen onze collega’s weer vooruit. En lopen procedures op rolletjes. Dus loop even bij Jelle binnen, dan is het 1,2,3… geregeld!

   

  Waar haalt Jelle voldoening uit?
  “Achter de schermen ervoor zorgen dat anderen hun werk goed kunnen doen.”

 • Claudia

  Consultant Medical 
  Alles tot in de puntjes regelen. Artsen en medisch specialisten helpen met registraties en relocaties. Omdat Claudia zelf ook diverse keren is geëmigreerd, kan ze zich extra goed verplaatsen in onze kandidaten. Haar grote kracht: overzichtelijk en zeer precies werken, met een scherp oog voor detail.  
   
  Waar krijgt Claudia energie van?  
  “Als kandidaten zich welkom voelen en volledig ontzorgd zijn. Ik weet hoe belangrijk dat is.”  

 • Patricia

  Medewerker Finance
  Maak kennis met onze cijfer-expert: Patricia! Ze is verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Haar dagelijkse uitdaging: de bedrijfsadministraties in orde maken en administratieve processen nóg efficiënter inrichten. Dankzij Patricia’s zorgvuldige werk en analytisch denkvermogen staat de boekhouding van Care Force als een huis.


  Waar haalt Patricia voldoening uit?
  “Als ik ervoor kan zorgen dat alles op financieel gebied 100% klopt.”

 • Caroline

  Accountmanager Dentistry 
  Caroline komt uit een familie van medische professionals en tandartsen. In haar werk is ze de spil tussen buitenlandse tandartsen met Nederlandse of Belgische tandartspraktijken. Ze kan zich uitstekend inleven in haar kandidaten én kent de behoeften van opdrachtgevers. Een talentvolle verbinder, want ze krijgt het elke keer weer voor elkaar: een 100% match!  

  Waar haalt Caroline voldoening uit?  
  “Uit dankbaarheid kreeg ik van een kandidaat een cadeautje uit zijn thuisland, Roemenië. Echt ontroerend.” 

Meer weten?

Wil jij direct aan de slag in Nederland of België? Of wil je met ons kennismaken? Neem contact met ons op.