Klaar voor de volgende stap?
Schrijf je in, het is gratis

Tracy

Ik ben Tracy Vilanova, oorspronkelijk afkomstig uit Salvador-Brazilië. In 2014 ben ik naar Nederland verhuisd en uiteindelijk vind ik mijn nieuwe thuis, vandaag ben ik ook Nederlander.

Sinds ik een klein meisje was, droomde ik er altijd van om in het buitenland te wonen en zoveel mogelijk mensen en culturen te kennen.  En vanwege deze passie heb ik mijn bachelor in toerisme en hospitality management gedaan. Ik heb ook 2 jaar in NY, VS gewoond.

Anderen helpen is altijd iets geweest dat ik met veel plezier deed en de afgelopen 6 jaar werk ik als internationale recruiter in Nederland.  Ik vind het geweldig dat ik een manier heb gevonden om mijn passie te combineren met werk! En deze week ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij Care Force.

Als ik niet werk, blijf ik mensen helpen, veelal Brazilianen die net naar Nederland zijn verhuisd.  Ik hou ook van sociale media, schilderen, yoga, uit eten, met vrienden en familie te zijn en de wereld rondreizen.

Ik ben erg gemotiveerd en enthousiast om deel uit te maken van het Care Force-team en ik zie nu al een mooie toekomst voor me!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.