Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Sheryl

Sheryl

Nederlandse , Verzorgende

Verzorgende niveau 3

Sheryl is opgegroeid en opgeleid op de Filipijnen. Daar heeft ze gewerkt in de ouderenzorg en in verschillende ziekenhuizen. Vier jaar geleden is zij, samen met haar dochter, voor de liefde naar Nederland gekomen. Inmiddels heeft ze stage gelopen in een Gelders verzorgingshuis en is haar diploma gelijkgesteld aan verzorgende niveau 3.  Ze werkt momenteel als order picker en heeft enorm veel zin om weer aan de slag te gaan binnen haar eigen vakgebied.  

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246600
  • Vriendelijk
  • Harde werker
  • Enthousiast

Wie is Sheryl?

Sheryl is een trotse moeder van één kind, ze mag graag bezig zijn in huis en is altijd aan het leren en lezen over de Nederlandse zorg. Ze is vriendelijk en een harder werker. Deze eigenschappen maken haar tot een erg fijne en leuke collega.          

Talen

Sheryl spreekt goed Nederlands, Engels en Filipijns   

Goed om te weten

Sheryl is direct inzetbaar

Lisa
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

  • +31621688389