Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Alen

Alen

Alen

Kroatisch, Verpleegkundige

Alen behaalde in 2001 zijn diploma verpleegkunde in Kroatië, waar hij gedurende 4 jaar werd opgeleid tot algemeen verpleegkundige. Tot op heden werkt hij in de spoedeisende geneeskunde. Hier houdt hij zich bezig met alle voorkomende ziektebeelden behorende tot zijn vakgebied. Door het volgend van trainingen en workshops blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg. Nederland is voor Alen het geschikte land om zijn carrièreambities waar te maken en zijn gezin een betere toekomst te bieden. Zeeland lijkt hem de perfecte plek om met zijn gezin te settelen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225610
  • Empathisch
  • Vriendelijk
  • Behulpzaam

 

Over Alen:

Alen heeft de afgelopen 17 jaar op de ambulance in Kroatië gewerkt. Hij is getrouwd en heeft een 10 jaar oude zoon. Na deze hectische periode wil hij graag in een rustige omgeving werken. Hij weet precies welke activiteiten er uitgevoerd worden in zorginstellingen en verpleeghuizen en is er van overtuigd dat dit is wat hij wil doen.

 

Dit doet Alen graag:

In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn zoon, familie en vrienden. Daarnaast gaat hij graag hardlopen.

 

Alen spreekt:

Engels en Duits.

 

Goed om te weten:

Alen is gewend om in een multidisciplinaire setting te werken. Hij is bekend met het gebruik van digitale patiënten dossiers en vindt het leuk om met geriatrische patiënten te werken.

Hij is al begonnen met het leren van het Nederlandse taal door middel van een E-book en audio-lessen.