Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Yasmin

Yasmin

Spaanse, Tandarts

Tandarts

Yasmin studeerde voor Tandarts in Spanje en is erg blij en trots dat zij haar studie in 2021 heeft afgerond. Ze heeft altijd in Spanje gewoond en werkt daar nu in een moderne tandartsenpraktijk. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen in een tandartsenpraktijk en ook heeft zij assistent werk gedaan samen met een klasgenoot. Sinds ze geslaagd is heeft ze verschillende cursussen en congressen gevolgd om zich nog verder te ontwikkelen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246313
  • Zeker van haar zaken
  • Leergierig
  • Sociaal
  • Empathisch

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Dat Nederland zo multicultureel is en dat tandartsen er gerespecteerd worden vindt Yasmin erg positief, het laatste punt mist ze soms een beetje in Spanje. Ze maakt dan ook graag de stap naar Nederland om zichzelf verder te ontwikkelen als tandarts. Ze ziet zichzelf al helemaal werken in een moderne praktijk waar zij haar frisse en positieve energie in kan stoppen.

Wie is Yasmin?

Yasmin is een erg vitale en attente vrouw die goed met cliënten om kan gaan. Ze is een vriendelijke en zekere verschijning die zich graag blijft door ontwikkelen. Ze wil zich dan ook graag verder ontwikkelen en specialiseren binnen het tandartsen vak. Welke specialisatie zij graag wil doen vind zij nog lastig te zeggen, maar orthodontie, kindertandarts of cosmetisch tandarts trekken haar interesse.

​​​​​​​Talen

Yasmin spreekt goed Spaans, Arabisch en Engels. Ze is bezig met het leren van Nederlands en zit op korte termijn op B2 niveau.

Geïnteresseerd in een kennismaking

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756